Új hozzászólás Aktív témák

  • rene85

    aktív tag

    Sziasztok. Kb 2 evet hasznaltam a win7-rol upgradelt win10-emet. Ez ido alatt nem volt ujrahuzva. A heten egyik nap kozolte a gep h nem insul el, es a wdboot.sys serult. Visszallitas restore pointra nem hozott valtozast, ujratelepites a fileok megtartasaval (automatic repair menubol) nem hozott valtozast. Elokaptam a win7 dvd-t, az gond nelkul felment, megcsinaltam a media creation toollal a win10 telepitot, telepul, orules. 2x telepitettsm, mindketszer telepites utan az elso boot alkalmaval villogni kezdett a kepernyo (mint pl vga szoftver telepitesnel), majd feketebe ment at, se kep, se hang. Ujraindulas utan is fekete kepernyo. Helyreallitas utan safe modeba lehet belepni, ugy minden flottul megy. Ergo az ssd nem hibas es nem is a vga a hibas mert a telepites sikeres es kep van folyamatosan safe modeban, inkabb szoftveres bibi van.
    Kerdeseim:
    1. Hogy keressem meg az okozojat a fekete kepernyonek? (device managerben a videokartyat mukodonek mutatja es h van hozza illesztoprogram). 2. Erdemes-e a win7et ujra telepiteni, feltenni az osszes drivert es utana frissiteni win10re? A win7 jogtiszta es abbol jogtisztan frissitettem 10-re (amikor meg volt ilyen opcio)

    A google a baratom de ilyen konkret pelda nem volt, mint az enyem, olvasgattam angol forumokat, de kb a bios frissites volt a legjobb otlet... Elore is koszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák