Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz default. #82004 üzenetére

    Az MCT-nél van több opció is, gép közvetlen frissítése, telepítési adathordozó készítése, ISO letöltése stb. Jó lenne kicsit konkrétabban fogalmazni, hogy ne úgy kelljen találgatni...

    Ha most 64 bites Windows 10 van telepítve, akkor nyilván nem arra kell megpróbálni rágányolni a 32 biteset... Az utóbbi ISO-t le lehet vele tölteni, ahogyan egyéb módon is, sőt a telepítési adathordozó elkészítéséhez sem létszükséglet az MCT. Tehát pendrive-ról kellene telepíteni, amire a telepítőt vagy az MCT-vel, vagy az előbb szemléltetett egyéb módon rakod rá. Viszont, ha UEFI-s hardver és abból is olyan típus, amely csak 64 bites Windowst támogat EFI módban, akkor a 32 bites telepítése kizárólag csak legacy BIOS (CSM) módban fog menni, ellenben EFI módban nem.

    Aztán az mondjuk nem derült ki, hogy miért olyan fontos arra a gépre 32 bites Windowst telepíteni, milyen célra kell stb. De, ha nem létszükséget az éles környezet, akkor lehetne virtuális gépre is telepíteni. Igaz, akkor a tartós használathoz lehet külön licenc kell arra is, de tesztelési célra megteszi a "próbaváltozat" is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák