Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz jokeph #80010 üzenetére

    Ilyen újdonságokra: gyorsabb, biztonságosabb, újabb processzorok támogatása, RAM kezelés, Defender újítások, virtuális asztalok, nyelv kezelése jobb, Cortana is jó ötlet (kár régióhoz kötött), értesítési központ, quiet hours és night light funkciók például.
    Lehet az áruházat kiröhögni és vannak is vele gondok, mégis jó irány a korábban több helyre szemetelő programok egy helyre rakása. Egy kattintásos install és automatikus frissítés háttérben, sandbox, kisebb registry teher.
    Lehet az Edge bevezetésekor sok hibát elkövettek, mégis jó irány új böngészőt csinálnak IE után. A Mail app is egészen használható már. UWP keretrendszer miatt külön megnyitás nélkül is jelez háttérből. Csempéket leveheted külön program nélkül is, én is csak kb. hetet használok. Kinézetről, ízlésről felesleges vitázni neked úgy tetszik amit beraktál képet, nekem attól felfordul a gyomrom. :D
    Motorháztető alatt már a 8-at, főleg a 8.1-et is érezhetően jobbnak tartottam. Win10-nél most a sietős évi két build miatti stabilitás, csúszás, ígérgetések miatt van problémám a Microsofttal, ezzel együtt sem mennék vissza 7-re.

Új hozzászólás Aktív témák