Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz svgyula #80003 üzenetére

    Szia,

    Nem azzal volt gond, hogy nem futott le a frissítés, hanem amit közben és utána művelt, az pedig minden frissítési módnál úgy történik, teljesen mindegy, hogy a Windows integrált frissítőjét használom, vagy külön telepítő csomagot.
    Más kérdés, hogy eljutottam oda, már az átlagos felhasználó fejével gondolkodom, ne kelljen már a rendszerben extrém buhera, hogy ne működjön az arra kitalált frissítő, ne kelljen már külön letöltögetni a frissítő csomagokat és úgy telepítgetni...stb., kitaláltak rá egy integrált módozatot, a felhasználók jelentős része azt és úgy használja, oldják meg, hogy működjön megfelelően.
    A másik az, hogy ne kelljen már a (kompatibilis, adott verziójú oprendszer támogatását élvező) víruskeresőket legyalulgatnom csak a Windows frissítése miatt, maximum kikapcsolnám arra az időre, de azt is csak akkor, ha nagyon muszáj, de itt ezzel sem volt probléma, semmi köze hozzá, hogy a Windows frissítése kinyírja az illesztőket...stb.
    Be is teszi a kiskapit, hogy a frissítések okozta problémákkal szervizbe kell rohangálni a nem hozzáértőknek, maradjon csak meg nekik a hardveres probléma, pont elég akkor napokra vagy hetekre leadni az eszközöket.
    Hidd el, ha már én így vélekedek valamiről 20 év használat után, akkor valóban gond van, mert én is a végsőkig védtem eddig a Windows, elég ebben a topikban visszaolvasnod a néhány évvel korábbi hozzászólásaimat, kaptam érte jócskán, miért is vagyok annyira emellett a vacak mellett, de ez már tényleg soknak bizonyult számomra, amit ősszel és pláne most tavasszal művelt a nagyon frissítő csomag, elegem lett még akkor is, ha amúgy képes voltam megoldani a problémákat, mert nem akarok ilyenekkel félévente foglalkozni...
    Ettől függetlenül, senkit sem beszéltem vagy beszélek le a Windows 10-ről, ismerősi körben is inkább próbálok segíteni orvosolni a problémákat, hogy ne legyenek annyira kiakadva a Windowsra a nagy frissítés okozta problémák miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák