Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz #79715584 #75989 üzenetére

    Szia! Elárulok egy titkot amit nem értesz! Ezt a rendszert nem neked készítették! :N DE még csak nem is az európai gondolkodásmódú embereknek! Ide csak faragtak egy nyelvet hozzá!(ami olyan amilyen) Ha az amerikai városlakók eszével :F meg a prérin lovon ügető "afró" amerikai fejével gondolkodnál rájönnél arra, hogy azok örülnek mindennek ami "ingyé" van! Akkor is ha soha nem használják és pont le..ják azt, hogy mekkora erőforrást/helyet foglal a gépen.
    Ha egy teljesen reklámmentes rendszert akarsz akkor használj MS DOS 6.0 az csak parancssor aztán azt használsz alatta amit akarsz(tudsz :D )
    Más: kíváncsi leszek az új rendszer települése után hány régi elméletileg(?) win 10 működéséhez elégséges gép fog kipotyogni a régi már nem támogatott hardver miatt? Eddig úgy 5-6 évig el lehetett lenni egy géppel a frissülő szabványok miatt. De mindig egy "új" windows hozott egy új hardvercsaládot. Most ugye az elmélet az, hogy csak win10 van már három éve és frissül ha kell ha nem(nálam eddig soha nem volt gond belőle!). Igaz hogy friss verziószámok vannak de a háttér hardver igényekről nem találtam(én) plusz infót. Ennek hiányában meg sokan fel fogják rakni a friss rendszert is.

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák