Új hozzászólás Aktív témák

  • 74hakansukur

    csendes újonc

    Sziasztok

    A problémám, hogy el szeretném tüntetni a biztonsági figyelmeztetés ablakot a file futtatásakor. A konkrét üzenet: Nem lehet megállapítani ki hozta létre ezt a filet. Biztosan szeretné futtatni?

    A file a lokális hálózaton található, egy szimpla program (executable, BASIC nyelven íródott)tehát nem internetről letöltött, vagy warez fileról van szó. Egy automatikus programflowban kellene indulnia de ez az ablak ezt eléggé meggátolja.
    Nem vagyok windows guru, de azt tudom hogy azon a gépen ahol ez a file található az ottani rendszergazda nem tudja a registry editorral állítani a HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones 1806-os paraméterét ami szabályozza ennek az ablaknak a megjelenését. És nem fizikai okokból hanem vállalatpolitika miatt.

    Az a kérdésem hogy van-e valami trükk amivel az executable-be/ra/hoz be tudnám állítani hogy ki hozta létre, azaz a windows felismerje és ne kérdezzen rá. Tehát olyasmire gondolok, hogy elkészül a program és után valami programmal, vagy módosítással elvégzek rajta egy beállítást, ami megszünteti ennek az ablaknak a megjelenését.

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák