Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz dunc #59019 üzenetére

    Nekem ultrabookban van SSD-m, nagyon király meg nagyon gyors, csak asztaliba sose volt pénzem rá, az i5-3317u meg nem egy i5-3570 az fix.
    8GB RAM mellett eleget prefetchel hogy ne legyen idegbaj, WD Blue van mellette. 4GB-nál viszont rengeteget teker a másik gépem, ami szintén sokkal erősebb a laposnál.
    Ilyen SSD árak mellett meg egyhamar biztos nem lesz nekem. Laposban is csak azért van, mert gyárilag azt adták és bagóért vettem 2015-ben a 2012-es gépet, mert kihajították a boltból :DDD

    Ha objektíven nézem, akkor W10 indítási csalások nélkül rendesen megpakolva appokkal és frissítésekkel sokkal lassabban indul mint egy 8.1. CU-ról majd beszámolok ha felraktam, az kb Májusban lesz. AU tisztán került a gépekre. De ugye indul a gép, kernelnél tekeri a bogyókat, aztán másik módban is tekeri a bogyókat laggolva, utána mire bejön a login, mire enged loginolni, mire bejön az asztal... Leállítás is néha fél élet.

    Én legalább ipari szinten használom a low-end gépeim, életem felét előtte töltöm, fejlesztőkörnyezetek garmadája és játékok+gameplay felvétel is van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák