Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz #86564352 #58496 üzenetére

    pH! szabályzat - nem lehet reget törölni.

    Amugy ja. Mixed reality szép de igazabol szerintem neked sincs VR cuccod hozzá, night lighttal nincs baj és be sincs kapcsolva mert minek (tudom mire jo, de nem zavar hogy a kekfeny nincs kiszurve es nehezen alszom el a gép elött), szoftvereket/drivereket hozza fogjak igazitani (Radeon sw most jott ki pl ezzel, de e nelkul is mukodott az elozo) akinek meg kritikus van ne frissitsen addig amig nem tortenik meg, defender ikon elfér mivel nem azt jelzi hogy megy a defender hanem az "Ajánlott műveleteket" nyitja meg, Edge-t nem hasznalok mert elerheto normalis bongeszo szerencsére, barmelyik appot le tudom szedni es egyebkent sem hasznalom a csudálatos gyári start menut (Classic shell rulez, mindenki kiprobalhatna)

    Szóval ennyi.

    VGYke: ott a hiba a konzolon. Secpol miatt le van tiltva. Majd egyszer megírják rendesen. Addig normalis bongeszo hasznalata megengedett. :)

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák