Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy LG G4-es telefonról szerettem volna usb kábelen keresztül megosztani a netet az asztali géppel, amin win 10 van fent, elvileg legfrissebb verzió. Borzasztó nehéz volt legalább odáig eljutni, hogy valamennyire működjön, persze így is akad, nehezen tölt be oldalakat, de működik.
    Először semmilyen drivert nem telepítettem, pusztán csatlakoztattam, elkezdte felismerni a hálózati eszközt, de közben akadt az egész hálózat beállítási felület. Azonosítás...Idáig jutott hosszú perceken keresztül.
    Többször megpróbálva, újraindítva mindent, nem működött. LG USB driverek feltelepítése után ugyanez, a telefon által felajánlott szoftver feltelepítése után ugyanez...
    Azt láttam, hogy a hálózati eszköznél LGE Mobile Remote NDIS Device kiírás van, leszedtem ahhoz is az elérhető drivert, feltettem. Ugyanúgy nem működött.
    Telefonban fejlesztői opciók bekapcsolása után, USB hibakeresés aktiváltam, így sikerült kínkeservesen eljutni odáig, hogy most a gépről írok.
    Előreláthatólag még egy hónapig nem lesz vezetékes netem, így muszáj mobilról megoldani, és ha lehet akkor nem tennék fel egy Windows 7-et, csak azért, hogy működjön, ugyanis win7 alatt tökéletesen működik.

    Valakinek van ötlete mivel próbálkozhatnék még, hogy használható legyen?

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák