Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok!

    Windows telepítéssel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.

    Adott egy Lenovo Yoga 2 13 laptop, eredeti Windows 8-ról upgradelt Windows 10 van rajta.
    Eredetileg egy SSHD van benne, a Lenovo-tól megszokott Recovery partíciókkal. Ma sikerült beszereltetni egy M2-es csatlakozós SSD-t, mert elég lassúcskának találtam az SSHD-t.

    Pendrive-ról szerettem volna telepíteni a Windows 10-et, clean installt terveztem. Media Creation Toollal letöltöttem a Windows 10 képfájlt, feltettem a pendrivera. Be is bootolt róla, elindult a telepítés, viszont odáig jutottam csak,hogy formázzam az SSD-t, illetve hülye fejjel formáztam az eredeti Windows partíciót, mondván úgysem kell.

    A meglepi ekkor jött, ugyanis az SSD-re nem engedte telepíteni a rendszert, és ezt az üzit kaptam:

    "We couldn't install Windows in the location you chose. Please check your media drive. Here's more infor about what happened: 0x80300024,"

    Az eredeti, SSDH-n lévő partíciókra sem engedte telepíteni a rendszert, mondván Drive 0-ra nem telepíthetek. Még szerencse,hogy az eredeti Recovery partíciókat nem formáztam le (meg akartam szüntetni őket, mert úgy gondoltam nem lesz rájuk szükség), mert így azzal tudtam működő rendszert visszahozni.

    Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy milyen módon lehet ebben az esetben telepíteni az SSD-re. Sajnos nincs olyan speckó csavarhúzóm, így azt nem tudtam kipróbálni,hogy az SSHD-t lehúzom az alaplapról, és úgy telepítek SSD-re.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák