Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz King Unique #38082 üzenetére

    Hajjaj, egy nap rosszkor jött kieséstől történetesen csődbe mehetnek, és most közel állnak hozzá.

    Egyébként egy órán belül jött a válasz:

    "A 2015. okbóber 1 és 30 között terveszűen, szakszerűen lépcsőzetesen, folymaatos monitorozás és tesztelés mellett végzett Windows 8.1 - Windows 10 upgrade óta a Windows 10 es rendszer összesen 7000 munkaórát futott hibamentesen, a vállalt telepítési garancia mindegyik gépre idén januárban lejárt.
    A Karbantartási és üzemeltetési szerződés szerint felelősségünk kizárólag az általunk telepített programokra és upgrade/update-ekre terjed ki, a Windows 10 OS felett kontrollt nem áll módunkban gyakorolni, amit a tlepítési jkv. is tartalmaz, így a szerződés ön által hivatkozott része az esetre nem terjed ki.
    Sajnálatos tény, hogy a Windows 10 aktuális frissítése számos eddig jól működő hardware működését nem támogatja, amibe az önök gépeinek alaplapi egységei és a multifunkciós printer/scanner/faxok is bele esnek.
    A Windows 10 és hw-eik megtartása mellett a problémára megbízhatóan működő megoldást nem tudok ajánlani. Munkatársaimmal és más cégekkel együtt próbálunk mgoldást találni, a Windows következő update-e ilyet tartalmazhat.
    Lehetőségek azonnalra: a számítógépek és a nem működő perifériák lecserélése VAGY visszaállás a Windows 8.1 rendszerre (munkadíjunkból 20% kedvezményt tudok adni). Holnap reggelre garantáltan egy működő számítógép biztosításával, folyamatos üzembe helyezéssel a többire, ami a clone gépek esetén akár egyórán belül is eredményes lehet, ha árajánlatunkból 15 óráig megrendelést adnak."

    Hát, ez van...

    MaCS

    Frissítés: összedobtak egy házi notebookokból álló flottát, azzal dolgoznak. Szerencsére még akadnak 7-es / 8-as gépek, de még egy Vista is. :)

    [ Szerkesztve ]

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák