Új hozzászólás Aktív témák

  • Secunda

    csendes tag

    Nekem sincs a start menün belül keresőmező, de ha megnyomom a windows gombot (ami felnyitja a menüt), a kurzor automatikusan az amúgy inaktív cortana keresősávba ugrik, és ott lehet keresni a gép cuccai között . . . az eredmény lényegében ugyanaz, mint a win7 alatt, csak kibővítve a store meg a net keresési eredményeivel.

    Egy hét utáni tapasztalat:

    - Nem tudtam parancsikont csinálni a dsl kapcsolatomnak az asztalra, mint a Win7-ben. Ott a kapcsolatnál egyszerűen csináltam egy ikont az asztalra (a hálózati központból), csatlakozásnál elmentettem az adatokat, és legközelebb már csak egy duplakatt + csatlakozás kellett. Itt nem találtam hasonlót, ezzel ellentétben lehet ugyanúgy parancsikont csinálni ugyanonnan, csak az éppen a network centert nyitja meg, persze még véletlenül se a dial-up fülnél, hanem a vpn-nél. macera, végül turkáltam, és hasonló állapotot hoztam létre, valami rasphone.exe-t paraméterezve (mert az a panel ugyanúgy megvan, amivel csatlakozok, csak nem lehet elérni közvetlenül).

    - Nem tudom megakadályozni, hogy emlékezzen rá, hogy ki volt bejelentkezve. Két user van a gépen, mindig az utolsónál lép be automatikusan. Elvileg van egy beállítás a felhasználóknál, amivel ezt ki lehet kapcsolni, de egyszerűen nem hallgat rá.

    - Kellene az Aero.

    Viribus Unitis -- Bernie says: "$$$$$ $$$$$$ $$$ $$$$$."

Új hozzászólás Aktív témák