Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz csizi90 #2936 üzenetére

    A fullscreen start menü ugyan az, mint a tablet mód start menü. De egyébként az utóbbira gondoltam. Nekem nem tabletes. Oldalra ilyenkor nem kellene az app lista, meg a tálca se. Így a fullscreen appok sem azok, csak kvázi teljes méretűre állított alkalmazásablakok, amikről hiányzik a fejléc. Balról swypeolva előhozott task lista is tök jó, de akkor meg minek, ha közben meg ott a tálcán minden nyitott app tablet módban is(ok, lehet több asztalt csinálni, de az meg pont nem nagyon kell tablethez). 8 ilyen szempontból jobb volt tabletre. Szerintem. A többi swype mozdulat meg nálam nem megy, hiába kellene. Alulról felfele mondjuk egy pillanatra eltünteti a tálcát, de gondolom ez nem tudatos funkció :)
    Plusz mondjuk nekem a start menü sem jön be. Ha már mindenáron vissza kellett tenni, akkor a vista/win7 féle start menü kellene a csempék mellé, mert így, hogy kb a Windows Phone-ból ismert abc-s rendezést tették oda, de úgy, hogy közben kvázi könyvtáras is(tehát egy Photoshop pl nem a P-nél lesz, ahol keresnéd egy app listában, hanem az A-nál, mint Adobe könyvtár..) nem valami jó kombó..

    Nekem egyébként egy hibrid laposom van(Acer R7), szóval pont tuti egy ilyen Win teljeskörű teszteléséhez.

    Szerk.: Egy dolgot megfejtettem. Ha a tálca alul van, akkor van a start menüben keresősáv, ha máshova teszed, akkor meg nincs.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák