Új hozzászólás Aktív témák

  • Valamiért nem találom az update kikapcsolását a menükben.
    Eredeti windowsom van (Dell 7 pro ről lett updatelve).

    BTW eddigi tapasztalataim: sok sok gépre felraktam, meglepően gyors még a lassú gépeken is.
    Legtöbb esetben a videókártya drivert az amit fel kell rakni külön mert az MS féle szinte mindegyik gépen csak arra jó hogy képed ad.
    Start menü szerüség használhatóbb sokkal mint a csempés, bár még mindíg nem az igazi és a classic shellel nekem könnyebb a munka de az meg néha belassul.
    Dell Notimon aminek mai viszonylatban gyenge hardvere van (C2D 1.6Ghz, 3Gb ram, 64Gb 2008-as ős SSD) igen durván jó és a ramot sem zabálja annyira mint az azelötti Win7. Legalább 10-15 chrome ablak van nyitva, ket távoli asztal, egy egy táblázat és word (Office13) és csak 2.2Gb ram használt. A renszer úgyan olyan gyors egy rakás dolgot megnyitva mint ha csak pár lenne nyitva. Szóval részemről baromi jó rendszer.
    Felraktam egy Celeron 220-as (1 magos földig butított) 2Gb ramos brutállassú vincsis gépre és még az is használható lett, igaz vista után. :DDD
    Kinézetre nem valami szép, kissé retró mintha GEOS nézném komodoron max fényerővel, bár nem megy a használhatóság rovására. Az Office13-asnál már kifolyik a szemem az outlooknál és nem is szeretem használni, jó lenne ha odafigyelnének rá hogy nem egészséges ennyi fehér, nekem összemosódik minden a szemem előtt.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák