Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Akkor egy-két tapasztalatot leírnék másfél napi használat után, azoknak akik 7-esről frissítenének úgy, hogy kimaradt az életükből a 8-8.1-es win, mint nálam.
    Ami kevésbé tetszik a 10-es túlzott önjárósága, meg némi erőszakossága a 7-eshez képest. Kezdődött azzal, hogy bár nem jelentkeztem a frissítésre sehol, hetekkel ezelőtt nálam is megjelent a kis frissítést jelző ikon a tálcán, hogy részükről minden oké, majd értesítenek, stb. A kommunikáció végig az volt, hogy a frissítésre van egy év, azt majd én eldöntöm, hogy azon belül, hogy mikor. Nálam a terv az volt, hogy valamikor jövő tavasszal, egy nagyobb SSD cserévél egybekötve lépem meg.
    Az ember tervez, az MS végez. ;] Tegnapelőtt a reggeli indításkor láttam, hogy tölti a frissítést, úgy voltam vele, hogy hely van annak a szűk 4 gigának, enni nem kér, el lesz ott magában, oszt ha majd eljőve az ideje, előveszem. Miután lejött a cucc, felajánlotta, hogy a telepítéshez válasszak időpontot, széles választási lehetőségeket kaptam az egy éves időtartamon belül ;].

    Szóval, akinek most esze ágában sincs a frissítés, erősen javaslom, hogy amikor látja, hogy töltődik le a frissítés, akkor azonnal állítsa le, mert utána kénytelen lesz meglépni.
    A frissítés viszonylag simán lezajlott, az első indítás után viszont nem volt net. Megoldást nem lelvén, kénytelen voltam külső segítséget hívni.[link]
    Minden telepített progi, játék működik eddig, külön öröm, hogy a küső USB-s DAC-om[link] is megszólalt a win 7-es driverrel.
    A játékok jobban futnak (BF4, GTA V, The Witcher 3), mint a 7-es alatt.
    Az önjáróssága viszont nem tetszik. Egyik pillanatról a másikra lejelszavazta a gépemet, pedig a fene se kérte. Azután az is bosszantó hiba, hogy a képeket tartalmazó mappához nem tudok hozzáférni, csak úgy, hogy minden egyes újrainditáskor a mappához teljes hozzáférési jogosultságot kell adnom, és ezt a beállítasz nem jegyzi meg.
    Végül is másfél nap után edig még nem bántam meg a kikényszerített frissítést, hát majd meglátjuk.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák