Új hozzászólás Aktív témák

  • Colos1

    őstag

    Olvasgattam picit, ritkán előfordul az ami velem történt, hogy frissítem rendesen, majd újratelepítéskor nem hajlandó aktiválnia magát. Az oka ismeretlen, lehet hogy a meghajtóim telepítés utáni betűjel módosítása, lehet, hogy a régi OEM Win7 -esem alatti alaplapcsere, amely után érdekes mód aktiválni tudtam, sajnos nem tudni. De ez esetben vissza a Win7, újra frissít, és megint legális lesz. Vagy, ha nincs kedved telepítgetni, akkor meg lehet venni, szerintem itt úgy is komolyabban fogják venni az OEM kritériumokat, lehet emiatt volt nálam is probléma.

    Amúgy valaki írta, hogy neki a vízjel eltávolítása után mintha gyorsabb lenne a gép. Nekem most végre aktivált - ennyi pénzért legyen is az - , és érezhetően sokkal pörgősebb. Lehet, hogy az aktiválatlanban korlátozva van a sebesség? :U

    Vagy az előző telepítésemmel volt valami gebasz, és azért nem aktivált? Nem tudni, ez utóbbit sajnálom hogy nem próbáltam ki csak simán az újratelepítést, szeretek ismeretlen hibák után kutatni :)

    Amúgy olvastam olyat, hogy az aktiválást meg lehet könnyíteni, ha a frissített Win10 -en belépsz a MS fiókodba, és az újratelepítettbe újra belépsz ugyanabba. Nálam érdekes mód belépéskor - persze ezt utólag vettem észre - nem is ismerte meg a gépet, mert új eszközként adta hozzá. A régit nem is tudom eltávolítani, ebben tud valaki segíteni? vagy csak simán el fog tűnni?

    Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

Új hozzászólás Aktív témák