Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Peterhappy #135002 üzenetére

    Amit ajánlok, a telepítéssel kapcsolatban:
    1. a telepítőket töltsd le előre és másold át az adat partícióra amit ugye nem törölsz, a telepítésnél a korábbi és a jövőbeni rendszer partíció minden kis partícióját töröld addig ameddig egyben nem látod az egész meghajtót és akkor ha erre csak az oprendszer fog menni nem is kell partícionálni, formázni hanem csak simán a tovább opcióra kattintasz és a telepítő majd létrehozza azokat a kisebb partíciókat újra amikre szüksége van.
    2. a telepítés során én minden csúszkát OFF állásba teszek de ez a te preferenciád, hogy mit engedélyezel
    3. telepítés után közvetlenül amikor először betölt az asztal érdemes a netet kihúzni mert valamiért egyből tolja fel a VGA driver-t de nem megfelelő verziót és nem a megfelelő módon.
    (biztos meg lehet ezt oldani máshogy akár már integrálod a megfelelő telepítőt vagy egyéb mód de én ezt a faék egyszerű megoldást választottam)
    4. ezután mehet a manuális Windows update futtatás had telepítse amit akar, és én nem lacafacázok tolom fel az ajánlott driver frissítéseket is
    (a driver frissítésre egyszerű a protokollom: friss telepítés után amit ajánl a Windows azt telepítem és ha utána stabil akkor nincs gond, mivel és nagy Windows újratelepítő vagyok ezért mivel mindig stabil azokkal a driver-ekkel amit felajánl a Windows ezért bátran telepítem. Természetesen ha jön egy durva kékhalál vagy egyéb anomália akkor érdemes rájönni melyik zavar be és azt akkor kihagyni)
    5. ha ezeken túl vagy akkor a GÉPHÁZ minden egyes menüjén, almenüjén érdemes végigmenni és ami nem kell azt kikapcsolni)

    Ami fontos, hogy legyen a rendszered naprakész, az adataidról pedig mindig legyen mentés legalább a pótolhatatlanokról.

Új hozzászólás Aktív témák