Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Huvi00 #129038 üzenetére

    Az előző válaszban linkelve van a helyreállítási, javítási lehetőségekkel kapcsolatos hozzászólás is, ott szemléltetve a rendszerindítás javítása, stb. Tessék elolvasni és szükség esetén helyesen alkalmazni, ennyi!
    A mellékelt screenshot alapján az látszik, hogy BIOS/MBR séma szerinti telepítés, meg az is, hogy nem sikerült megfelelően kivitelezni... A lemez 0-n az a 99 MB-os partíció nem világos minek a "maradéka", de az világosan látszik, hogy helyette a lemez 1-re került a rendszerindítás és az lett aktív, nem a lemez 0-n a C előtt lévő System Reserved (esetedben nincsen), vagy maga a C partíció. Viszont ez esetben ha a lemez 1 nincsen eltávolítva/törölve stb., akkor működik, bootol gond nélkül a Windows 10. Vagyis nem világos, hogy ehhez, illetve a bootolási problémához mi köze van egy másik HDD eltávolításának? :F

    "Másik HDD ami szinte üres kivettem mert nem kell bele. Ki vettem el inditottam és ugyan az a baj ott is."

    Ha ott is ilyet sikerült összehozni a nem megfelelő telepítés miatt, majd a HDD eltávolításra került, akkor nem meglepő... De jó esetben akár ilyenkor is megoldható a javítás, amiről BIOS/MBR, vagy más néven legacy/CSM szerinti telepítésnél már volt szó itt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák