Új hozzászólás Aktív témák

  • Redplee

    senior tag

    válasz #65388800 #12020 üzenetére

    én ezt nem értem, ennek mi értelme van??? miért kell felrakni majd törölni majd újra felrakni, amikor ennek az volt az értelme, hogy a filejaim meg minden megmarad?

    1 hete vettem a laptopot amire felraktam a win 10-et. Gyárilag 8.1 volt telepítve, windows matrica sehol, ahogy manapság lenni szokás, tehát a termék kulcsot nem is tudom. Üzleti laptop, tehát recoveryvel rendelkezik ami mindent visszaállít a gyári beállításokra -> win 8.1 re.

    A Win10 telepítőt lefuttattam úgy, hogy "eredeti beállítások és fileok megtartása". Nem is értem, milyen ISO ról beszéltek itt, amikor nálam semmi ilyen nem volt, szépen fogta magát a win10, felrakta, és minden programom meg fileom meg is maradt. ISO nekem nincs erről...

    Nem hiszem, hogy mindenkinek formáznia kellene a gépet ahhoz, hogy be lehessen aktiválni. Nem tudom, miért nem aktiválódik de szerintem inkább le vannak terhelve. Holnap azért felhívom a microsoftot, de képtelenségnek tartom, hogy egy átlag userrel megcsinálják azt hogy telepítse formázza a gépet totál.

    Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed

Új hozzászólás Aktív témák