Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok,

    Adott egy Windows 10 Pro, verzió: 1909, build száma: 18363.836. Becsúszott egy automatikus frissítés néhány héttel ezelőtt, és használhatatlanná tette a rendszert, olyannyira, hogy egy tiszta Windows 10 képfájlt is másik gépen kellett letöltenem, mert fagyás nélkül nem tudott végigmenni az sem. Ez után újra telepítettem a gépet nulláról, majd újabb hibák jöttek. Login alatt fagyás, stb. Ez most megoldódni látszik, végigmentem azokon a tanácsokon amiket itt kaptam a topikban, és végül úgy tűnik,hogy a BIOS frissítés óta ezek a problémák megszűntek.

    Van viszont újabb probléma. Alapvetően Call of Duty Warzone alatt tapasztaltam eddig (mással mondjuk nem is játszom már hetek óta), hogy a játék betöltéséig sem jutok el 10-ből 8 esetben, mert BLZBNTBGS000003F8 hibakóddal server disconnected üzenet kíséretében kidob, majd a Battle.net alkalmazásban is offline-ra vált, majd újra kapcsolódik a profilom. Gondoltam elengedem a COD-ot, és visszatérek a jó öreg Battlefield V-hez, az is elég szórakoztató. Azonban a probléma itt is fennáll, néhány perc játék után kidob a szerver, és offline módba vált a játék. Mivel már két játék is hasonló tüneteket produkál, úgy sejtem nem feltétlenül a játékokkal van probléma.
    Első körben próbálkoztam egy LAN driver telepítéssel, mert eddig a Windows 10 drivereit használtam by default, tettem ezt eddig hiba nélkül. Viszont ez nem segített.
    Ami furcsa, hogy a wifi kártyán keresztül sem tudok csatlakozni hálózathoz, mert azt írja nem lehet csatlakozni a hálózathoz. Sem a routerhez, sem a modem wifi hálózatához, de még a telefonról megosztott hotspothoz sem.

    A furcsa az,hogy maga az internet nem szakad meg ilyenkor, legalábbis az értesítési ikonoknál nem látszik a szokásos kis sárga háromszög, hogy baj lenne az internetkapcsolattal.

    Van valakinek ötlete, hogy milyen vonalon lehet elindulni ezzel a problémával? Szoftveres, vagy inkább hardveres gond lehet? Őszintén szólva teljesen tanácstalan vagyok. :(

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák