Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Cs1csó #110962 üzenetére

    Talán tesztelés miatt. 1809 fiaskó után talán jobb is. Mindenesetre nekem is furcsa volt már nyáron lehetett olvasni a 1909 csak egy gyors engedélyező csomag lesz, rejtve a kód nagy részét már kiadták 1903-nál, aztán mégis novemberig vártak vele. 20H1 hasonló lesz, Twitteren már csiripelik gyakorlatilag kész, aztán ettől lehetséges csak áprilisban vagy májusban lesz kiadva a 2004

    2015-ben még passzolt a verziókód és kiadás hónapja, aztán kezdtek csúszni folyamatosan, egy ideje már a kód utáni hónap sem jön össze.

    A jelenlegi szisztéma lehet okoz némi kavarodást az átlag hírportál tech rovat szintjén tájékozott mezei usernek, de még mindig jobb a Fall Creator Update neveknél.
    (MS mindig szeret átnevezgetni, visszatáncolni pl. Microsoft Zune azaz Xbox Music azaz Groove Music aztán meg is szűnt a szolgáltatás, és még több másik, a Cortanáról is lemondtak stb.)

    Szerintem a 20H1 szisztéma jó lenne, ha úgy csinálnák január eleje és június vége közt lebonyolítják a kiadást és a terjesztést is! És akkor verziószámhoz a rendszerben szerepeljen ez így 20H1, nem a szűkebb hónapra is utaló név és nincs félreértés. ("ha 1903 a verzió, miért májusi frissítés a neve, és miért októberben kaptam meg?" jellegű kérdések)

    Egyébként nincs miért türelmetlennek lenni, most a 1909 mit hozott? Nem sok mindent. 20H1 új Edge böngésző ami külön egyébként is publikus lesz már január 15-én. Új szinkronizálás motor ez jó hír, elég gyenge a mostani a Google-höz képest. Kijavítják az értesítési központ átlátszóság bugot végre, egyéb apróságok nem sok életbevágó új feature lesz: Feladatkezelő kiírja SSD van. Át lehet nevezni a virtuális asztalokat. Start menün mókolnak megint. Reset this PC már felhőből tudja újrarakni a rendszert. A gépház régóta ígért új fejléce talán?

Új hozzászólás Aktív témák