Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz #86564352 #107017 üzenetére

    Azért valljuk be, amikkel Te főleg harcolsz, azok nem azok a hibák amikről eddig szó volt, hanem leginkább elrendezésbeli, dázájnbeli, másnak akár fel sem tűnő, legtöbbször pi..af...nyi apróságok, és nem a rendszer működését, összeomlását befolyásoló tényezők. (hol az a kva beállítás gomb, amit egész nap, egész héten nyomkodni akarok??? Miért sarkos az ikon ha a másik kerekített???... ... ...) :U
    És az is egyértelmű hogy sokkal több hibáról olvasol, mint amennyivel találkozol És ezen olvasott hibák többségéről meg nem tudod mi is áll valójában a háttérben. Mert ugye itt is sokszor szembesültünk már hogy Ááá, én hozzá sem nyúltam, csak jött magától.... aztán csak-csak kiderült hogy mégis volt ott vmi új hardver vagy hibás hardver, drivercsere, tisztítóapp, kistesó, víruskergető, szomszédvérpistike, ufótámadás, világégés... vagy egyéb)
    Természetesen vannak valós hibák is. És voltak is. Meg lesznek is. Ez szinte elkerülhetetlen.
    De attól még egy frissítés az nem mumus, csak egy frissítés. Még akkor is ha ebben is akadtak már hibák. Ahogy egy szimpla gépbekapcsolásnál is. Tegnap még működött, ma meg már nem.

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák