Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz TRob1 #107013 üzenetére

    Például a night light eléggé kénye-kedve szerint működik nálam főleg ha hosszabb ideig csak altatva van a gép, ha Win7-ről (8-ról) frissítettem volna kérdőjelezném talán azért, tiszta telepítés esetén tudom önerőből ilyen. Vagy hogy miért olyan Frankeinstein az újban a vezérlőpult és a gépház egyik se teljesértékű, tiszta telepítéskor tudom ez tényleg ilyen. Elég sokat olvastam olyanról is WU után nem ment a start menü, elment a hang és egyebek, akkor nyomozás helyett ISO-ból nulláról időben is előbb megvan az ember. Nem azt mondom évente, de egy régóta meglévő Win7 után ha már váltok, én tiszta lappal kezdenék. Egy délutánt rászánva. Aki tudja mit csinál, annak nem nagy ügy.
    Elméletben jól hangzik bízzunk mindent a rendszerre, ismerős gépe ilyen szépen el is hízott a Windows mappája, driverstore stb. appdata tele a sok év alatt installált/uninstallált programok maradékával, vagy amikor hoznak gépet nem ismerem az előéletét akkor nem kezdek el nyomozni "próbát tenni" hanem tisztán újrateszem.

    Technikailag persze Win3.1-ről is fel lehet frissíteni Win10-re, és alaplap cseréket is lazán kibír, szóval igen az is egy út. Eldöntheti mindenki melyiket választja, melyiket ajánlja. Én nagy változások esetén a tiszta telepítés híve vagyok, ennyi.

    Ez a "sosem volt gondom" sztori szubjektív azért.

Új hozzászólás Aktív témák