Új hozzászólás Aktív témák

  • togvau

    senior tag

    Ebbe a jóképességű (nem :) ) rendszerben, hogy lehet túllépni egy "couldn not allocate more memory" hibaüzemetet reset nélkül?

    Gyönyörű ahogy működik: jön az értesítési hang miután megállt a játékban a kép, majd fél perc múlva végre visszajön az asztal, a fenti hibaüzenettel. Csakhogy ezt az üzenetet nem lehet leokézni, ugyan is a billentyűzetre semmit sem reagál, bármelyiket nyomom. Az egérkurzor mozog egy homokórával (körrel), de bárhova bármivel klikkelek, nem reagál, kivéve a start menüre, de a menün belül semmilyen klikkre nem reagál, és még reagál a tálcán a kis ikonok klikkjére, de azon belül semmire, na meg a jobb alsó sarokban az asztal megjelenítése gombra.

    A gépházon a bekapcs gombra se reagál rövid lenyomásra, amire azt állítottam be, hogy szabályosan állítsa le a gépet, persze a ctrl shit esc, ctrl alt del sem.

    Természetesen a parancsikonokhoz felvett billentyűkombinációkra sem reagál, mert a gagyi instabil, bugoktól hemzsegő fullscreen programokkal össze-össze akadó ablakozó miatt felvettem egy parancsikont, ami bezárja, és újraindítja az explorer-t crtl alt shit R-re, hogy ne kelljen újranindítani az egész gépet, de az sem működik.
    Végül is a resettel sikerült újraindítani a kernel szinten rendben futó rendszert, aminek a belehegesztett, grafikus felülete összeakad önmagával, és ugye a vindóz GUI nélkül életképtelen, valószínűleg a server editiont is széthackelték, hogy működjön gui nélkül, sőt szerintem ott csak egy default paranccsort raknak a GUI-ra.

    [ Szerkesztve ]

    hitler, sztálin, micro usb

Új hozzászólás Aktív témák