Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    válasz svgyula #102462 üzenetére

    Szerintem kicsit mellélőttél. Nem a rendszerről volt szó és nem 128GB-os SSD. 120GB szabad hely volt mikor az MS hivatalos boltjában elindítottam, egy 60GB-os alkalmazás letöltését. Láttam hogy elég ingadozó sebességgel jön, ezért szüneteltetést nyomtam, és Forzáztam kicsit. Forza után szerettem volna folytatni, de a folytatás gomb helyett, a zöld telepítés gomb volt látható. Hiába kattintottam rá, 1 másodpercre szürkére váltott majd nem történt semmi. A 60GB tárhelyet eltüntette, lemezkarbantartóval nem tudtam visszaszerezni, és mivel MS Store alkalmazás, nem tudtam hol tudok hozzáférni, de este mindenképp le akartam tölteni. Csak MS alkalmazások futottak, szerintem jogosan merült fel bennem hogy ez rendben van-e?

    Pár újraindítás után és nagyjából fél órával később, minden előjel nélkül, leszedte magától újra.

    bobalazs:
    Nekem szimpatikus a Win 10, és semmi bajom azzal hogy Store alkalmazások vannak.
    Az már kevésbé hogy az Xbox és Store appok elég zavaros felépítésűek, az új Game Passről tájékoztatás nem megfelelő. Minden szarról tudnak értesítést dobni, de azt a weboldalról vagy hírekből kell megtudnom, hogy lehet az új metódus szerint, azokhoz a címekhez hozzáférni, amire befizettem. 2 alkalmazás és a Windows értesítő felülete is jó lett volna erre, de minek használják? GipszJakab majd megtalálja a weboldalukon ha keresi. Ez a tárhelyes móka sem javított a felhasználói élményen.
    A Vezérlőpult/Gépház kombót nem feltétlenül értem, és a visszaállított build update, azonnali automatikus elindulását nem tudtam megemészteni, volt más is a topikban akinek szintén nem tetszett.
    Felőlem legyen két csoport, és elhiszem hogy van akinek így jó, de mindig le fogom írni ha valami logikátlansággal, vagy nem működő dologgal találkozom.

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák