Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztlaci

    aktív tag

    1.) Firefox az utolsó Win frissítés óta nem hozza be a jelszavakat. Be kell mennem a jelszó kezelőbe, ott meg van, kipuskázom, és be kell írnom.
    Lehet persze róka hiba, is, de akkor is ló nemesebb szerve a programozókba a frissítéseikkel együtt.
    2). Skype, az utóbbi időben kilép ezt felugró ablakban közli is. Nem találom az indítás a winnel együtt opciót, hova tették? Hol az indító parancsikonja, hogy be tudjam tenni az automatikus indítás pultba. Ami eddig működött az utolsó frissítés óta nem működik. Indítás pultból tudom indítani csak, ott viszont nincs parancsikon létrehozás az asztalon rész. ??? Ahonnan az előző verzió indult, egy mappa maradt egy ikonnal, de az nem mutat sehova. Sok a felhasználó és nem bírja a rendszerük??
    3). Gép újraindítás után nem csatlakozik Wifire, kiírja, vannak elérhető hálózatok, be is van jelölve az automatikus csatlakozás, de kézzel kell rákattintani, a csatlakozás gombra, hogy működjön is. Legutolsó win frissítés óta tapasztalom.
    4.) Gyerek gépére feltelepült a tavaszi csomag, az asztalán egy ikon maradt, minden ikon, adat eltűnt. Fasza!
    Több óra várakozás után, hátha előkerülnek, de semmi. A második újraindítást követően előkerültek az adatok.
    Nyaljanak sót a sivatagban.

    Tudom, korábban már megmorogtak, hogy szidom a mikroszemetet, de drága pénzért megvettem a 10-est és egyre szarabb. Mindenre rátelepszenek majd minden egyre szarabb lesz. (pld. a Skype is.)

    Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD

Új hozzászólás Aktív témák