Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Geth #101070 üzenetére

    Érted a viccet, ilyen banális dologra hányszor kell parancssoros powercfg videoconlock kocka megoldást beírnod? :)

    Próbáltam segíteni, említettem neki a félmegoldás monitor "never" és majd gépestül elalszik dolgot ami csak pár kattintás, de a kérdezőnek kellett a default 10 perc. Így csak a parancssor vagy regedit turkálás marad.

    (Tőlem gyakran kérdezik, ha a kockavilágból kilépünk normál hétköznapi user világba: legutóbb nyelviskolában tanító ismerős. Vadiúj laptop örülés, bekapcsolja elfordul tábla felé felírni az anyagot, visszafordul teljes sötétség fogadja és ez alatt nem az osztályt értette. :D
    Első reakciója természetesen oh shit máris elromlott az új masina. Ösztönből szóközre tenyerelés, van kép megnyugszik.
    Settings-ben próbál utánanézni, a Display menüpontban nem találja (miért is lenne ott MS logikával, az advanced display settings-re is hiába kattint), de nem adja fel kattintgat még. Örül a Power & Sleep-nél talált Monitor opciót, viszont ott 10 perc van, és ő nem tíz percig fordított hátat csak kettőig. Nem érti. Utalás sincsen ott a záróképernyőre más szabály vonatkozik. Sem a lock screen menüben. Érted a második viccet a nem kocka emberek reakciója erre természetesen az, hogy ez így butaság MS-től?
    Ha számodra ez sírás, amilyen magyarázkodások vannak azt nevezzük MS seggnyalásnak.

    Nem mindenki kocka tudjon az íratlan szabály 1 perc lock screen dologról. Ezért nem is parancssor és regedit témát hozom fel nekik, hanem a gyorsabb gépházban kattintásos félmegoldást.)

Új hozzászólás Aktív témák