Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Воланд #9920 üzenetére

    Hát, ez így elég lutri, hogy próbáljak meg alaplappot cserélni, és akkor hátha jó lesz.
    Win7-en tökéletesen megy. És már a legelső win8-on is ilyen volt, nem azóta romlott el.
    Lehet-e a BIOS-ban valami olyan energiabeállítás, ami nekem nem üti ki a szemem, de mégis, ha az be van állítva, akkor furcsaságok vannak?
    Csak azt nem értem, ha felrakom nulláról az újabb windowst (bármelyiket, a 8-ast, 8.1, vagy a 10-es), akkor a telepítés után 1-2 alkalaommal működik a kikapcs, aztán már nem. Néhány nap múlva megőrül az alvás, és totál agyhalott kómássá kikapcsolja magát. Szó szerint be kell bikázni a gépet, hogy egy ilyen után elinduljon. Aztán valahogy "megtanulja" a win10, hogy ilyent nem szabad csinálnia, és működik. De valamikor pedig elalvásból szinte azonnal felébred, aztán megint elalszik, megint felébred. Direkt hagytam, hogy csinálja, lássam, van-e valami változás, de ezt képes volt órákon át művelni. Aztán áramtalanítottam a gépet, és következő alkalommal már rendesen megy. De powergombbal kikapcsolni nem lehet...

    "Továbbra is ez a sok szegény mazohista......"
    Van, akit érdekelnek az újdonságok, és használná is (mint én), de nem tetszik, és ezt szóvá teszi. Egyébként én is visszatértem a heteshez. Azthiszem, amióta a 8-as kijött, milliószor (lehet, hogy kevesebbszer :) ) felraktam a 8-as, 10-es különböző változatait, hogy hátha az én kedvem szerint változott valami. De nem.
    És van, aki kényszerből használja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák