Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz Kékes525 #987 üzenetére

    Alapvetően az, hogy az appok ablakban futnak, az nem fog változni a jövőben, okkal került be ez a funkció :) Ahogy a start menü sem kerül ki. Ezért mondom biztosra, hogy hidat képez.

    A Google-találatokról annyit, hogy ez igazolja, amit mondtam, ha valaki foglalkozik is a nevekkel, az a Metro-t fogja mondani, nem a Modern UI-t, ami elég semmilyen név. De a döntő többség még mindig a külsőt nézi, nem a nevet, ami sehol sem jelenik meg a rendszerben. :)

    MoP_FX 57: Akinek a véleményére érdemes adni az tudja, hogy mit rak fel, mikor az új rendszert próbálja ki (feltéve, hogy az ingyenes próba/béta verziókról beszélünk, és nem az akár 25 ezres tanulópénzről). De sokan voltak úgy, hogy amint beadta a "Kezdődhet valami új" feliratot a rendszer, átcsapott a tesztelés problémakeresésbe. Ez nem jó, az nem jó, hol a kikapcsolás, mi ez a kereső, meg amúgy is. 20 perc után meg megy vissza a 7.

    "meglévő jót elmaszatolnak valami még jobbá egyfajta evolúciós lépés keretében"
    Szerintem ez történt. Manapság a mobileszközök, tabletek úgy szaporodnak, mint a gomba, teljesen logikus lépés volt egy olyan rendszer fejlesztése, ami megkönnyíti a munkát ezeken a gépeken is. És valljuk be, a kezdőképernyőn és a gépházon (meg az Aero hiányán) kívül nem sok dolog változott működés terén. Nem egy tök új rendszer készült. Az igaz, hogy az MS csinálhatta volna okosabban is, és alapból lehetett volna start menü benne, de csak ha az a volna nem lett volna. :)

    King Unique: Mikor is jött be a Unity? 11.04 alatt? Akkor borzalmas volt szerintem, lassú volt, teljes képernyőt kitöltő katyvasz az egész. A 12.04-re szépen kikupálták, aztán megállt a fejlődésben szinte teljesen. Nagy kár, és ez igaz magára az Ubuntura is. Állítólag a mobilra koncentrálnak, de ez katasztrófa amit félévente produkál a Canonical. Semmi újdonság.

Új hozzászólás Aktív témák