Új hozzászólás Aktív témák

  • mrgergoke

    aktív tag

    Sziasztok!

    Ebay-en vettem egy Sades A30 Xpower nevezetű fejest, ami virtuális 7.1-et kéne tudjon. A probléma az, hogy kellett volna CD-t kapnom, mint utólag kiderült az eladóval való levelezésemből. Pontosítok: véletlenül kettőt is vettem, de egy CD-t sem kaptam. Hosszas próbálkozások után oda is eljutottunk, hogy az eladó küldött egy paint-es képet, ahol bekarikázta, hogy a sades.cn (az amerikai, ami számomra nem jó, az sades.us) oldalon melyik gombra kattintva jön le a számomra megfelelő driver.

    Probléma: bedugom a fejest, világítani kezd, majd az (majdnem egy hetes és eredeti) win7 felrakja a maga kis USB PnP driverét, hogy valami szóljon azért. Ezután elindítom a mindenféle drivereket, de ugyanaz a kimenetelük: kér a program, hogy dugjam be a fejes USB-jét, de hiába dugom be, nem történik semmi. Leokézom az üzenetet, de újra előjön. A legutóbbi program még azt is kiírta, hogy nem található a fejes, a setup most kinyírja magát. Ezek után mindig abort-olnak a setup-ok, és vége van. 3 különböző gépen 4 különböző rendszerrel próbáltuk mindkét fejest.
    Az eladó megesküdött rá, hogy ezek eredeti Sades fejesek, be akarta szkennelni nekem az ügyvédi meghatalmazását, hogy ő legális forgalmazó, és nagyon segítőkész, képben van a dolgokkal. Azt is mondta, hogy én vagyok az első ilyen eset, nem kapott még ilyen visszajelzéseket. Megjegyzem, hogy a fejesek tényleg baromi jól szólnak (még alap driverrel is) és én is eredetinek gondolom őket. Lőjük ki tehát a lehetőséget, hogy hamisak.

    Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma oka és hogyan lehet ezen javítani? Van esetleg még társfórum, ahová ezt posztolhatnám? Több szem többet lát :)

    Köszi! :)

    [ Szerkesztve ]

    https://rendeljkinait.hu/

Új hozzászólás Aktív témák