Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaccss

    tag

    válasz Zedz #15043 üzenetére

    indigonak is írtam.

    Nem értem. Ezt találtam. https://wordpress.org/plugins/photo-gallery/
    Az installnál ezt írja:
    Minimum requirements. WordPress 3.4+ PHP 5.x MySQL 5.x

    Miért kéne bármit letöltenem és telepítenem, hogy a WP-en képgalériát tudjak csinálni?
    A WP szerveren lévő szerkesztőt akarom használni, hogy a WP-re rakjam fel az oldalamat, a szöveget, a képeket, és ágyazzam be a YT videóimat.
    Itt van ez, min. 200 oldalas a leírás. http://wphu.org/wordpress-kezikonyv/
    1 hete néztem ezt, de csak ezt olvastam el:

    3.1. A WordPress telepítése

    A WordPress használatához szükségünk lesz egy kiszolgálóra (más néven szerverre), ahol az oldalunk működhet. Ehhez igénybe vehetünk egy tárhelyszolgáltató céget, vagy akár saját kiszolgálót is üzemeltethetünk. A legtöbb hazai tárhelyszolgáltatónál egyszerűen csak annyit kell tennünk, hogy letöltjük a WordPress magyar nyelvű változatának legfrissebb kiadását a hu.wordpress.org oldalról, majd feltöltjük a szolgáltatónk által biztosított mappába. Vannak olyan szolgáltatók is, amelyek rögtön kész WordPress oldalakat kínálnak. Ilyen például a WordPress fejlesztéséért is felelős Automattic által működtetett wordpress.com, amely egy alap WordPress oldalt kínál ingyenesen, az extra szolgáltatások igénybe vételéért azonban fizetnünk kell.

    Ebből azt gondoltam, hogy hiába telepítem a WP-t, a nekem kellő funkciókért úgyis fizetni kell, megaz egész túl bonyolult, akkor meg miért csináljam, ott a WP szerkesztő. Ezért nem kerestem tárhelyet se.
    Mire megyek a gallery pluginnal? Ehhez előtte az egész WP cuccot fel kell telepítenem, csillió dolgot beállítani, stb. Ennyit nem ér az egész, hogy csak egyszeri használat miatt megtanuljam ezt az egész folyamatot, csak 1 funkció használhatósága miatt, a thumbnailos képgalériáért.

    Sokkal egyszerűbb lenne egy megfelelő weboldalszerkesztőt találni, ami mindent tud, ami nekem kell, feltöltöm valahová a kész oldalt, és kész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák