Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából nem feltétlen kell kalózkodni, ha megvan eredeti digitálisban a játék, de idegesítő, hogy nem képes a fejlesztő frissíteni egy a játékhoz szükséges szolgáltatási rendszert. A blogban szereplő megoldás részben nyújt megoldást, hogy legalább a Egyszemélyes sztori szál újra játszható legyen,de aki online is tevékenykedni akar, annak ki kell kapcsolnia a Windows Biztonság-Eszközbiztonság alatt a Magelkülönítést.
-
Egyetértek. B verzió, kalózkodás, mert sokszor azok stabilabbak.
NFS Porsche Unleashed-el akartam noszalgiázni, az se indul el. De a Rockstar-t se kell félteni, a social clubbal.
Plussz a Win11 mindent is betesz karanténba, akkor is, ha hozzá van adva a kivételekhez.WD2-ben is borzalmas a járművek kezelése ha jól rémlik, maga a játék azért nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hát, nem tudom melyik a hulladékabb banda... Az Ubi, az MS vagy az EPIC(aki fejleszti az EasyAntiCheat-et).Feltettem...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Last Epoch
- Tőzsde és gazdaság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest