Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából nem feltétlen kell kalózkodni, ha megvan eredeti digitálisban a játék, de idegesítő, hogy nem képes a fejlesztő frissíteni egy a játékhoz szükséges szolgáltatási rendszert. A blogban szereplő megoldás részben nyújt megoldást, hogy legalább a Egyszemélyes sztori szál újra játszható legyen,de aki online is tevékenykedni akar, annak ki kell kapcsolnia a Windows Biztonság-Eszközbiztonság alatt a Magelkülönítést.
-
Egyetértek. B verzió, kalózkodás, mert sokszor azok stabilabbak.
NFS Porsche Unleashed-el akartam noszalgiázni, az se indul el. De a Rockstar-t se kell félteni, a social clubbal.
Plussz a Win11 mindent is betesz karanténba, akkor is, ha hozzá van adva a kivételekhez.WD2-ben is borzalmas a járművek kezelése ha jól rémlik, maga a játék azért nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hát, nem tudom melyik a hulladékabb banda... Az Ubi, az MS vagy az EPIC(aki fejleszti az EasyAntiCheat-et).Feltettem...
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest