Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Toxic Masculanity is back and rulz biches!!!
Grat a megérdemelt 5 millióhoz a készítőknek! Ráadásul nem csak Dark Angels kozmetik pakk jön, hanem egy vadiúj Operation, Obelisk címmel
The Emperor is pleased.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
gabor7th
addikt
Érdekes, hogy megjött egy darabig mindenhol erről volt szó, aztán mintha elvágták volna az egészet...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Immolatiel
kezdő
Na, nem rossz. Mondjuk nekem nem tetszett annyira az első, így egyelőre a folytatásra sem vetettem rá magam... tán majd egyszer, hátha jobb lett. De még így is inkább ez fogyjon így, mint a söpredék Veilguard.
-
Steve1207
veterán
Jó volt a visszhang, onnantól nem kell reklám se A Focus amúgy se szokta túltolni a reklámozást egy-egy címen kívül a megjelenést követően, pláne, ha hozza a számokat az első hónapban, amit szerettek volna.
Amúgy én pl nem értem ezt miért tartják ekkora durranásnak, mondhatni egy Gears másolat volt a szememben mindig, ehhez hozzácsapva egy (most) meglepően jó Saber fejlesztési minőséget, pedig hullámzó a teljesítményük és a fixálásra is tesznek sokszor, ha bugos a játék. Egy jó játék, de semmi extra. Ettől függetlenül amúgy bírom a kiadót, fejlesztőt, örülök, ha jól megy nekik, mert sok jó játékot hoztak eddig, csak nem tudom hova tenni ezt a címet, hogy mi ebben mire ugrottak az emberek ennyire, szóval tényleg csak a téma marad.
.
-
Bad Pritt
félisten
Az elsőnél én is ezt éreztem, de akkoriban tömve volt a piac ilyen overly manly cover based tps játékokkal, csak Gearsből négy darab jött ki öt év alatt. Most ott tartunk, hogy az utolsó Gears fél évtizedes és egy felesleleges felfújt picsogós családi dráma lett, a multija olyan, amilyen és nagyon más hasonló játék meg sem jelenik manapság, szóval mondhatni egy légüres térbe érkezett a Space Marine 2. A minősége jó, meglepően hű a Warhammer lore-hoz, nem csak tessék-lássék módon ráhúzták a skint a játékmenetre és day1 működik a multija, ez a mai világban kb. már csodaszámba megy.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
k-adi
nagyúr
Na akkor jöhetnek a Necronok, a Sötét Elfek és a többiek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hiányzik a gamer érzés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politikai mémek
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest