Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
Udvozlet!
Szamomra akkor is erdekes, hogy egy gyarilag volte tamogatasu telon (Xiaomi Note 5), sehogy nem birom beuzemelni.. Telenor topikban mar targyaltuk, neten is nezegettem, hatha valami beallitasi kinja van, de nem birok vele. :-/
[ Szerkesztve ]
-
-
Szokenesz
senior tag
A Note 5, ami napi használatban van, azon teljesen gyári rom van, annyi, hogy rootolva van, azon nem megy.
Erre a 3S-re csak próbálkozásból tettem fel, mégis mit szól hozzá, a sok indiainak működik vele hátha, szóval csak szórakoztam vele az este.. Arra írtam. hogy feladom, minden lehetséges verzió meg volt stock rendszer/főzött
Ezek után megvárom még egy Note 5 tulaj leírja, hogy a Telenor hálózatán hogyan üzemelte be, mert hivatalos támogatása sosem lesz. -
Szokenesz
senior tag
Jaa, első kommentben csak annyit írtam, hogy Telenor fórumban már tárgyaltuk ezt, oké, elnézést, mostanra már előző oldalon van.
(#97) SlágerTibo:
A hozzátartozó apn beállításokról még tudsz küldeni egy képet, mi hogy van beállítva?
Elvileg minden megegyezik és mégsem, telón lévő rom, legfrissebb gyári global stable.[ Szerkesztve ]
-
Szokenesz
senior tag
válasz SlágerTibo #99 üzenetére
Köszi, de a reszletes beallitasaira gondoltam (igaz, nem vagy gondolat olvasó ), hatha valamit nem kerne le magatol a telo, valami miatt: [kép]
Ha ez is ugyan az, akkor elengedem a temat teljesen, akkor HelloData csomaggal vagy mas hiba miatt nem megy.[ Szerkesztve ]
-
Szokenesz
senior tag
válasz SlágerTibo #101 üzenetére
Köszönöm!
Ezek is egyeznek, hát ez esetben akkor köszönöm a segítségeteket, nem értem miért nem megy, de ha nem hát nem.. -
Szokenesz
senior tag
válasz Viktor0610 #143 üzenetére
Engedd el te is
Hiaba probaltam barmit, global stabil rom, xiaomi eu dev most rajta es semmi.. Akkor a HelloData-n is tiltott? -
-
Szokenesz
senior tag
Üdv!
Viktor0610:
Arról véletlen tudsz valamit, hogy a Telenor automatikusan visszakapcsolja a VoLTE tiltást a nem támogatott telefonokon? [kép]
Ahogy indult a szolgáltatás töröltettem, most meg febr. 1-el visszaaktiválták, felhívtam őket, nem lehet törölni, mert nem támogatott a telóm. -
Szokenesz
senior tag
válasz TODI1111 #305 üzenetére
Kezdtem a nagy szöveget, hogy holnap már támogatott telefonban lesz a sim kártya és szeretném használni a szolgáltatást, de nem volt hajlandó kikapcsolni, inkább ajánlgatta hogy váltsak HelloDatáról Blue+XS-re, mert 2x annyi hívás van benne...
(#306) tomp:
Tudom, hogy megy.. én is töröltettem, meg itt kínlódtam vele mert nem indult el a Note 5-ön.. csak délután akartam kipróbálni, amit a #195-ös kommentedben linkeltél... és még így se ment, mondom ez már lehetetlen és akkor néztem a szolgáltatásoknál, hogy megint aktív... -
Szokenesz
senior tag
válasz Szokenesz #308 üzenetére
Üdv.
Bementem a Telenorhoz, ott szó nélkül levették a VoLTE tiltást (újra ), nem kötekedtek, hogy nem támogatott a készülék és valamiért nálam alapból nem megy, de ezzel az indiai vodás volte profillal tökéletesen működik: [kép]
Csak a végére értem az ügynek, köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
Szokenesz
senior tag
válasz Viktor0610 #574 üzenetére
Végül is, már kezdtem megszokni, hogy a másik fél, nem "A hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható" hibát kapja állandóan, fura is volt, hogy ennyi bejövő hívásom van egy nap
-
Szokenesz
senior tag
Jaa, értem
Anno mikor elindult nagy lelkesen próbáltam engedélyeztetni, hogy melóban fixálhassam 4G-re, mert 2-3-4G is kemény 0-1-es jellel van és folyamatosan vándorol a teló, netezni elég rossz úgy, de akkor ezért nem lehet fixálni, most már ezt is tudom, azt hittem ez is valami telenor bug.
Ezt gondolom nem is lehet kényszeríteni, hogy úgy is működjön.
[ Szerkesztve ]
-
Szokenesz
senior tag
Koszonom a tippet, de ahol lakok meg ahol melozom, minimalis a terero, telefonalni tul sokat nem telefonalok, viszont 3G-n semmit nem bir mar ott betolteni, 4G meg eldocog ugy is. Szoval ez a lehetoseg nem jatszik.
Pedig a telepulesen 3G legalabb 10x gyorsabb mara..Szerk.: Itt 800Mhz a 4G, es 2100Mhz a 3G
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Withings Scanwatch 2 38mm
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest