Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Vettem ma egy S9-es telefont, hivatalos helyről (Extreme Digital), rendes magyar piacos, garis, stb.
Fent van a Pie, februári frissítéssel, benne van egy céges flottás Telenoros kártya
VoLTE nem megy, pedig van ilyen lehetőség a beállításoknál
szoftver adatainál: XEH/XEH, XEH/XEH - ez így jó? vagy át kellett volna állnia PAN-ra valamelyiknek?
vagy kérdezzem a Telenort vagy a céges kapcsolattartónkat?
előre is köszi
-
akos_ur
aktív tag
Első körben beszéltem a Telenor ügyfélszolgálattal, azt mondták, ha a telefon képes rá, akkor ezt érzékeli a hálózat és feloldja a korlátozást. De az én telefonom ezt nem csinálja meg. Pedig XEH van rajta legutolsó februári frissítéssel... azt mondta, nem függ attól, hogy flottás vagy egyéni előfizetés..
-
akos_ur
aktív tag
válasz Tutu7030 #486 üzenetére
felhívtam megint a Telenort, most egy másik ügyintézővel beszéltem, azonnal mondta, hogy persze bekapcsolja a VoLTE-t... letettük a telefont és már meg is jelent a kis logó felül, ennyi
az előző ügyintéző pedig csak hebegett habogott, hogy miért nem megy... na mindegy, most jó
(ennyit számít, hogy éppen kihez kapcsolnak)
[ Szerkesztve ]
-
akos_ur
aktív tag
"A VoLTE bevezetéséhez szükséges műszaki megoldást teljeskörűen a Huawei Technologies szállította és implementálta virtualizált platformon. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest