Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
Nem fog menni! Korábban ugyan fent voltak a sziamiau telefonok is a digi által ajánlott telefonok között, de kb december végén le is szedték őket. Elvileg, még ha fel is oldod a VoWiFi-t a telefonon, akkor sem működik.
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
baly81
aktív tag
válasz zsolt501 #3762 üzenetére
Az, hogy "van olyan készülék", az nagyon tág fogalom...
Sajnos a Xiaomik többségénél nem megy a VoWiFi, hiába aktiválod a kóddal! Továbbá sok típusnál, csak akkor lehet aktiválni a VoWiFi-t, ha rootolod a telefont! Azt meg sok kispista nem fogja bevállalni!
Természetesen vannak olyan típusok, amelyiken megy mókolások nélkül... De ezt főként, korán sem a készülék típusa határozza meg! Ez a megy - nem megy mizéria pont a xiaomi szoftveres erősségének hátulütője, azaz hogy telepíthetsz rá másik / nem hivatalos romot is... Több külföldi fórumon van róla szó, hogy ugyanazon típus / széria egyikén működik, másikján nem. És, igen itt jön be a képbe még az is, ha eltér a SoC, akkor méginkább kiszámíthatatlan a működés!
Pont emiatt módosított a digi is! Kérlek nézd meg az ajánlott készüléjek listáját! Nemhiába nincs benne egyetlen xiaomi sem! Valahol Karácsony körül kivették az összeset...
[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz ToniSlow #3766 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz! Mármint, az, hogy a "VoWifi akkor épül fel ha nincs térerő".
Akkor is telefonálhatsz VoWiFi-vel, ha fullon vagy csak bizonyos szinten van a térerő, de csatlakozol egy stabil jelerősségű és jelminőségű WiFihez!
Nem feltétele a VoWiFi-nek, hogy ne legyen térerőd, viszont a válaszodból ez jön le!
Lehet nem így gondoltad, és biztos vagyok benne, hogy ezzel tisztában vagy ezzel, de a biztonság kedvéért kell a pontosítás!zsoltip:
Szóval a VoWiFi technológiával a DIGI hálózat-jelerősségétől függetlenül tudsz telefonálni! Egy feltétele van, hogy a WiFi stabil jelminőségű legyen (később mondom miért).
Ha a telefonod támogatja a VoWiFi-t, és WiFi-re vagy csatlakozva, akkor készülékfüggően, vagy az értesítősávon -is- látható egy VoWiFi felirat, vagy, ha a tárcsázóba bemész és hívnál valakit, akkor ott megjelenik a felirat vagy egy ikon. Ha a telefonodat repülő üzemmódba teszed és visszakapcsolod a WiFi-t, akkor a DIGI hálózat felirata megjelenik az értesítősávon és mellé kerül egy VoWiFi felirat is. Mindezt a nélkül teszi, hogy felcsatlakozna a DIGI hálózatára... és természetesen tudsz telefonálni is. Ingyenesen, a DIGI mobil és vezetékes hálózatába. Ha nincs a telefonod WiFi hálózatra kapcsolódva, akkor értelemszerűen nem azon folyik a beszélgetés, így a szolgáltató számolja a perceket.
Egy kis plusz adalék (mindenki számára):
A telefon, (legalábbis az én Honor 20-am) figyeli a WiFi jelminőségét, amely nem egyenlő a jelerősséggel!
Melóhelyemen, a távolság miatt nem fogtam rendesen a router WiFi jelét. A gyenge (legalacsonyabb szintű) jelerősség miatt a VoWiFi nem volt aktív. Betettem egy WiFi-extendert nagyjából az áthidalandó táv felére, amely a router jelét erősítette, de hiába volt a telefonon 15/5 Mbit-es stabil(!!!) internet *, így sem volt aktív a VoWiFi! Pedig az extenderhez csatlakoztatott telefonom azt jelezte, hogy a WiFi jele fullon van és kiválló kapcsolatot írt ki rá!
Az extendert áthelyeztem, közelebb tettem a routerhez, így a távolság azonban átváltozott, nem a felén volt a jelerősítő, hanem olyan 30% távon a routertől és 70%-ra tőlem (a telefonomtól)... Ez természetesen megmutatkozik a WiFi jelerősségén is, amelyből egy-két egység így hiányzik. Viszont, a telefon kijelezte a VoWiFi-t! Tehát ez azt jelenti, hogy a jelminőség is fontos a VoWiFi kapcsolathoz! Ha a jel minősége nem megfelelő, akkor a telefon nem aktiválja a VoWiFi-t!* Azért csak ennyi, mert a munkahelyem a város ipari részén van, és ott csak rádiós internet van, amely nagyon alacsony átviteli sebességű, tehát nem az eszközök gyengesége vagy elhelyezése miatt ilyen alacsony a sebesség!
[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz ToniSlow #3772 üzenetére
👍✋
----------------------
Azon gondolkoztam, hogy, ha én külföldön vagyok és VoWiFi-n hívok fel egy Magyarországon tartózkodó DIGI-s mobilszámot, az a hívás létrejön-e és milyen díjszabása lehet?
Elviekben nem kellene érte fizetni, mert szolgáltatón belül van.
Nem szükséges roaming és nem mobilhálózaton keresztüli hívás... így hálón belüli VoWiFi tarifához tartozik, 0Ft/perc-es díjjal?
.
Ugyan ezen felállásban, ha én külföldön vagyok, és hívok egy Magyarországon tartózkodó NEM DIGI-s számot, úgy, hogy nincs roamingom, de van WiFi, így VoWiFi-n hívok, akkor is létre kellene jönnie a hívásnak 4 Ft/perc-ért. (Tudom, hogy EU-1-es díjzónán belül ugyan ennyi a hívás, de ahhoz, hogy menjen a hívás kintről aktiválnod kell a roamingot is...)
Vagy rosszul gondolom ezeket? Volt már erről szó?Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
baly81
aktív tag
válasz martonl #3771 üzenetére
Igen, ez így van! Csak azért osztottam meg, mert full erősségű WiFi és stabil 15/5 Mbit mellett sem aktiválódott a VoWiFi. Sokszor én is arra gondoltam, hogy kevés neki a feltöltési sebesség, de nem ez volt a nyűgje, hanem mint fentebb is olvasható, a WiFi jelminősége. Függetlenül a jelerősségtől!
Érdemes lehet letölteni a Pallagi Zoltán által készített WiFi Analizer alkalmazást, az a jelerősség mellett kiírja a jelminőséget is.Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
baly81
aktív tag
válasz ToniSlow #3774 üzenetére
Igen, ezt az EU roamingot meg is jegyeztem, azzal tisztában vagyok. Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy ha nem aktiválom a roamingot, akkor működhet e fentebb leírt dolog?
De, akkor a tapasztalatok alapján simán nem, viszont egy magyar (vagy román) szerverre állított VPN kapcsolattal működhet...
Ha ilyen környezet adódik, akkor csinálok egy tesztet.[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz 4Grider #3777 üzenetére
Köszönöm, én is úgy gondoltam, ahogy írtad!
Azt az agyszüleményemet meg tudod erősíteni, hogy ha külföldről VoWiFi-n hívsz valakit, aki Mo.-on van, akkor nem számolnak percdíjat? (a január 1.-e óta használatos díjszabás szerint)Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
baly81
aktív tag
válasz 4Grider #3779 üzenetére
Ja, bocs, ez kimaradt a kérdésből! De természetesen így értettem a feltettet..
A kérdés helyesen:
Azt az agyszüleményemet meg tudod erősíteni, hogy ha külföldről VoWiFi-n hívsz DIGI-s mobil/vezetékes számot, aki Mo.-on van, akkor nem számolnak percdíjat? (a január 1.-e óta használatos díjszabás szerint)Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
baly81
aktív tag
válasz 4Grider #3781 üzenetére
Lehet én nem értek valamit akkor.....
" a hazai hálózatra tudsz csak feljelentkezni"Ha VoWiFi-n indítok hívást, akkor nem a mobilhálózatot használja a készülék, hanem azt a hálózatot amire a routert kötötték, nem? Pont ezért lehet hívni és fogadni is hívást VoWiFi-vel olyan helyen is, ahol nincs lefedettség... Márpedig ott vajmi kevés esély van, hogy felcsatlakozz a hálózatra, mégis működik a hívás indítás és fogadás!
Most próbáltam ki, hogy repülő módba tettem a telefont, engedélyeztem a WiFi-t, megjelent a VoWiFi ikon, hívtam róla és hívtam magam a másik telefonról, és minden ment ugyan úgy, mint ha mobilhálózaton lettem volna... Megjött rá a teszt SMS-is.
Én ezt úgy gondolom, hogy tartózkodási országtól függetlenül meg tudnám tenni. Mármint hogy használjam VoWiFi-n a készüléket. Ergo, ha én Horvátban vagyok, és VoWiFi-n hívok Magyarországon tartózkodó DIGIs mobilt, akkor elvileg senkinek nem kerül semmibe a hívás nem? Mindezt úgy, hogy nem kell bekapcsolnom a roamingot. Rosszul gondolom?
.
Max az lehetne, -bár szerintem nincs ilyen-, hogy IP címet néz a DIGI...
De, ezt meg ki lehetne kerülni egy magyar VPN-el.[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz Lackooo84 #3784 üzenetére
Annak ellenére (vagy dacára?) sem, hogy ugyan olyan percdíja van a Tré-nél a VoWiFi hívásnak, mint a normál mobilhívásnak...
Korábban leírtam, hogy 25 évig voltam Tré-nél. Most visszaváltottam dominora, második kártyaként, de amint lehet elhajítom azt is! Nem tömöm tovább a már amúgy is duzzadó zsebeiket![ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz 4Grider #3787 üzenetére
Ezt már -szerintem- lefociztuk, és úgy gondolom értelemszerű is! Ha én külföldről hazatelefonálok itthoni mobilszámra, az nyilván már a DIGI hálózatán is keresztül megy, attól függetlenül, hogy én VoWiFi-vel hívtam a számot. Szóval ez kipipálva. A kérdés nem ez!
Hanem hogy működik e a már korábban is leírt dolog.
Ha a digi nem szűri a külföldi IP-t, akkor működnie kellene mókolás nélkül a VoWiFi hívásnak. Ha meg szűr, akkor egy magyar VPN-el meg lehet kerülni, és akkor működnie kell. Mivel a DIGIs szerver úgy látja, hogy itthon vagyok.
Ha ez, vagy így, vagy úgy működik, akkor én DIGi hálózatán belül ingyen hívhatnám a számokat külföldről... Ez a kérdés, nem a hálózat![ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz Lackooo84 #3789 üzenetére
Köszönöm válaszod, már a korábbit is olvastam, csak nem reagáltam rá. Én is így gondolom, hogy nincs korlátozás! Csak 4Grider kollégával nem értettünk teljesen egyet ebben, azaz inkább elbeszéltünk egymás mellett!
Köszi mindkettőtöknek az infót![ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
Van arról valami infótok, hogy a VoWiFi funkció mikor aktiválódik a telefonon?
Értem én ez alatt azt, hogy milyen feltételeknek (WiFi internet sebesség, jelerősség, jelminőség, router funkciók, stb) kell teljesülnie, hogy a VoWiFi aktív állapotba kerüljön egy, ezt a funkciót támogató telefonon?hogy a melóhelyemen egy extenderen keresztül veszem az iroda WiFi-jét. De az akkori leírásom (megoldásom) most hanyatlani látszik. Ugyanis, egy adott helyen hol van VoWiFi-m, hol nincs, mostanában legtöbbször nincs. Semmi nem módosul a hálózaton, a táv és jelerősség is ugyan az, programmal nézve a jelminőség is kiváló. Nem tudom mi lehet a baj. Valamelyik nap néztem, hogy a routerre (és nem az extenderre) csatlakozva sem volt aktív a VoWiFi, pedig egy helyiségben voltam vele. Lehet, hogy ennek a funkciónak kevés lenne a munkahelyem mikrohullámú ~30/5Mbit-es nete? Nyilván több eszköz van rajta, amely lassíthatja a netet. A helyemen, átlag 15/3 Mbit-et mérek. A router sem egy bika, valami régebbi d-link.
Honor 20-am van, nézegettem már fórumokat a VoWiFi aktiválódásának feltételeiről, de nem találtam sehol semmi infót. Itthon, a lakásomban folyton aktív a VoWiFi, még csak véletlenül sem inaktiválódik... Igaz, itthon 1Gbit-es FTTH-m van, illetve ennek megfelelően "komolyabb" a routerem is, TP-Link Archer C7. Mindkét frekvenciasávon (2,4 és 5 GHz) működik a funkció.
Biztos, hogy nem a telefon a ludas... A melóhelyen nem teljesül minden feltétel, hogy a VoWiFi aktiválódjon.
Minden ötletet, és tanácsot szívesen veszek! Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz 4Grider #3820 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
A biztonsági kamerák miatt fix IP cím van kérve a szolgáltatótól. Ez -ha jól gondolom- kizárja a NAT-ot?
A csomagkésés -leírásod szerint- inkább lehet felelős, hogy egyszer van, egyszer nincs VoWiFi... Bár ezt majd megerősíted.
Egyszer telefonáltam is a WiFi-t használva, és kb két perc elteltével megszakadt a kapcsolat. A telefon azt írta ki nincs internet. Azóta eltelt két nap, és egy pillanatra sem volt aktív a VoWiFi. Bár lehet ez nem függ össze. Hacsak nincs a szolgáltató részéről valamiféle szűrés erre (ha egyáltalán létezik ilyen). Érdemes felhívni az ISP-t, hogy mi van ilyenkor?[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz 4Grider #3822 üzenetére
Értem! Akkor nem fogom erőltetni ezt a dolgot! Azt hittem én gondoltam/csináltam/állítottam valamit rosszul. Majd kipróbálom amit ajánlottál! Köszönöm szépen a segítséget és a rám fordított idődet!
[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
-
baly81
aktív tag
válasz mediterran #3864 üzenetére
Nem néztem utána a telefonodnak, de ez nem dual standby-os készülék?
Mert a leírt jelenségek alapján nekem úgy tűnik, hogy az, és nem dual active!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
baly81
aktív tag
Közben ránéztem! De, dual standby-os!
Dual standby ≠ Dual active
Ne is várd, hogy kicsörögjön a másik számod, ha az egyiken csinálsz valamit!Bővebb infó:
https://www.gogi.in/difference-dual-active-dual-standby.html[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz 4Grider #3867 üzenetére
Értettem a kérdést, igaz pontatlanul válaszoltam...
Én azt vettem észre, hogy készüléke válogatja ezt is! A kollégám előző telefonjára hivatkoznék, Samsung Galaxy (nem tudom milyen, de nem régi típus) is tudta ezt, és hiába volt VoLTE-n mindkét SIM, ha az egyiken volt hívás, akkor eldobta a másik SIM jelét, és elérhetetlen volt...Ő a kérdésben helytelenül, dual active-ot írt. Azért jegyeztem ezt meg...
Ha az lenne, akkor nem lenne ilyen gondja, mint most...[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz zsolt501 #3868 üzenetére
Igen, osztom az észrevételedet! Nálam is működik az általad leírt dolog.
De úgy sohasem fog működni dual standby-os készülékkel, ahogy ő akarja, hogy mindkettő csak 4G-n van! Erre vannak a dual active-os készülékek...[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
Közben valamiért eltűnt az írásom fele...
Vett egy másik dual standby-os készüléket, Huawei volt azt tudom.
Abban úgy működött, hogy készenlétben mindkét SIM VoLTE-n volt. Ha az egyiken hívták, akkor a másik automatikusan visszaváltott 2G-re. És kijelezte hívás közben is bejövő hívást a másik SIM-re. Ezt én is csak véletlenül vettem észre, mert egyszer elkaptam egy ilyen pillanatot és megnéztem ez hogy lehet....
Nem is igazán tudom hogy működik így, mert beállításokan sem volt semmi szokatlan/eltérő! Vagy ez csak nekem új?[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz zsolt501 #3873 üzenetére
Köszi az infót! Erre még nem figyeltem fel, legközelebb ezt is nézni fogom.
Kár, hogy Snapdragonok nem támogatják... Amúgy meg nagyon jók, főleg játékok terén az Adreno miatt. PSP és N64 emulátor nekem a nagyobb játékoknál (Pl. PSP- God of war) Mediatek procikon sokszor akadozik, még képkocka kihagyással is. A snapdragonon meg hasít. Még Exynos-hoz valahogy nem volt soha szerencsém, hogy kipróbáljam rajta az emulátort.[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz betyarr #3885 üzenetére
Nekem is társasházi, optikás gigabites netem van otthon. Digi ONT bridge-ben van, aztán egy TP-link Archer C7 router. Otthon mindig stabilan van VoWiFi-nk Honor 20-on (2,4 és 5GHz-en is). A munkahelyemen mikrós net van D-link routerrel, 95%-ban nincs VoWiFi-m, 5%-ban van...
4Grider kolléga segítségével derült ki, hogy nagy valószínűséggel a mikrós net okozza ezt... De én gyanakszom a routerre is, mert az sem egy mostani széria.Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
baly81
aktív tag
Nekem a melóhelyemen van mikrós net, és, de igen okozhatja, sőt nagy valószínűséggel ez okozza, hogy neked sincs VoWiFi-d. Ugyanis ott nekem sincs 98%-ban, a maradék kettőben igen... Itthon meg le sem szakad a wifiről!
Ezt pont 4Grider kolléga segítségével tudtam kideríteni...Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
baly81
aktív tag
válasz zsolt501 #3968 üzenetére
Igazad van, a WiFi sem egészséges, de azért frekvenciatartományban nem sok köze van a kettőnek egymáshoz!
Kb. ég és föld! Az 5G magas frekcenciája erősen okozhat élettani elváltozásokat/károsodásokat, és ezek élő szövetekre gyakorolt hatását nem tanulmányozták kellőképp! Mint, ahogy újabban semelyik szabványt sem... Csak megyünk felfelé/előre ész nélkül, mert a sebesség az "kell nekünk" az egészségünk árán is... mi vagyunk a kísérleti nyulak!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
baly81
aktív tag
válasz zsolt501 #3971 üzenetére
Az 5G technológia elméleti határa 300GHz! A technológia "veszélye" nem a mostani engedélyekben/hullámhosszban rejlik, hanem a jövőbeli fejlesztésekben, pontosabban a magasabb frekvenciájú szabványokban!
Abban mindhármótoknak igaza van, hogy még a mostani rendszer legtöbbje 3,6GHz-en fog működni, de pl. hazánk engedélyt adott ki a 26GHz-es sávra is! Japán pedig már a 60-80 GHz-et is engedélyezte a közeljövőbeli 5G technológiára. (Nem tudom a cikket linkelni, mert már régebben olvastam valahol, de szerintem kis angollal ti is meg fogjátok találni.)
Mindezeket figyelembe véve a technológia igenis hordoz(hat) veszélyt, mivel az emberi szervezetre gyakorolt hosszútávú behatására nincsenek tapasztalatok/vizsgálatok!
-
baly81
aktív tag
válasz Fuvaros #4094 üzenetére
A digi oldalán részletes infó van, nem teljesen értem, hogy mi nem világos! (Ezt kérlek ne vedd magadra, csak úgy általánosságban írom)...
Szóval a rendrakás végett:
Ingyenesen csak akkor beszélsz -a mobilcsomag típusától függetlenül-, ha VoWiFi-n indítod a hívást, és csak akkor ha digi mobil, digi vezetékes vagy invitel vonalas számot hívsz.
Ha ebbe az opcióba nem tartozik bele a hívás, akkor a 200 perces keretet fogyasztja, illetve, ha ez már elfogyott, vagy olyan csomagban vagy amiben nincs benne a 200 perc lebeszélhetőség, akkor 4Ft/percbe kerül a hívás. Ha roamingolsz, akkor értelelemszerűen a roamingos díjszabás lesz érvényben!Ennyire egyszerű! Ne keverjétek bele a VoLTE-t, mert annak megléte csak a 4G hálózaton továbbított (HD) hangot jelenti. A VoLTE-s hívásindítás a fent említett díjszabással történik, nem ingyenes!
Van még pár szolgáltatói szám, amit ingyen lehet hívni, illetve a zöldszámok sem tartoznak bele.
A VoWiFi-nek nem feltétele, hogy ne legyen mobiltérerő, ha a WiFi minősége, illetve a hálózat megfelelő, akkor is létrejön a VoWiFi kapcsolat. Így bárhol lehetséges az ingyenes beszélgetés, természetesen megfelelő ellenoldali számmal.Remélem így már minden világos lesz mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz zsolt501 #4096 üzenetére
Oké, de itt most a hívás költségeket tisztáztuk, így szerintem nagyon nem illik bele a hozzászólásba, hogy tisztább (HD) hang lesz e vagy sem, mert nem ez volt a lényeg!!! A HD-t azért írtam oda, mert a VoLTE-nek ez lenne a lényege...
[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz jimmy399 #4220 üzenetére
Érdekes, pedig tényleg a VoWiFinek van ilyen ikonja! Nem lehet, hogy a rendszer lassú reagálása miatt marad kint az ikon az értesítési sávon? Próbáld ki légyszíves, hogy kikapcsolod a WiFi-t, majd felhívsz valakit. Ha a hívás létrejött és az ikon továbbra is kint maradt, akkor nagy valószínűséggel az általad is említett VoLTE lehet.
-
baly81
aktív tag
-
baly81
aktív tag
válasz Lackooo84 #4288 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert tudtommal a telekomnál ugyan annyiba kerül a hívás VoWiFi-vel, mint normál mobil hálózaton. Így nem teljesen értettem/értem, mert anyagi szempontból teljesen mindegy hogy van e vagy nincs VoWifi. Ha ugyan ez a Digi-nél lenne megérteném... De lehet én maradtam le valamiről.
-
baly81
aktív tag
Sziasztok!
Van mód arra, hogy Huawei P10 Lite-on működésre bírjam a VoWiFi-t DIGIs kártyával? A beállításokban nem találtam kapcsolót, pedig több oldal is írja, hogy amúgy támogatott, csak gondolom régió/szolgáltató/rendszer függő.
A telefon előéletéről nem sokat tudok. Cégesként kaptam és jó volna a funkció. Rendszer WAS-LX1 8.0.0.395(C432).
Előre is köszönöm, ha tudtok valami infót!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest