Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
Hallott már valaki olyanról, aki már látott olyan embert, akinek működik a domino-s VoLTE?
Én még nem... A Telekom topikban írta az egyik fórumtárs, hogy a telefonos ügyintéző azt mondta, hogy várhatóan 1 hónapon belül minden domino-s VoLTE képes lesz (ez volt kb 3 hete). Ezzel annyira mellé lőtt, hogy kb még senkinek sem működik, nem hogy mindenkinek.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Más nem tapasztalt anomáliát? Xiaomi Redmi Note 5 (syberia rom), telekom domino.
Tegnap és ma, ha hívnak, kb 10mp után, tehát miközben már beszélünk, benyomja az előfizető nem kapcsolható dumát. De ha én hívok valakit, akkor jó.
Telefont nem mókoltam az utóbbi pár napban, szóval nem nálam történt változás.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Telekom topikban ez visszatérő téma. Én 03.24.-én, este kapcsoltattam be a VoLTE-ta domino-s kártyámra, és egészen 03.30.-a délutánig működött is hibamentesen, de azóta, ha hívnak (kb 10-ből 6-7 esetben), pár mp után bemondja nekem, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. A másik félnél egyszerűen megszakad a hívás.
Kikapcsoltam a telefonomban a VoLTE-t, és a hiba megszűnt.
Nem tudom mi okozza, de eléggé ellehetetleníti a telefonálást, szóval ilyen áron nem kell a VoLTE.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz thomas77 #723 üzenetére
Én is kipróbáltam, itt is megjeleníti a rejtett hívást.
(#701) thomas77:
Én indítottam el azt a témát a telekom topikban, de nem panaszkodásként, hanem nem tudtam mire vélni a hibát, egyszerűen csak meg akartam tudni, hogy másnál is előfordul-e, mert akkor nem a telefonban keresem a hibát.
Én pl vártam a VoLTE-t, és ha megoldódik, akkor természetesen fogom is használni, de jelen állapotában nem kell. Ha meg lekorlátozzák telenor módjára csak a támogatott telefonokra, akkor így jártam, és elengedem. Emiatt nem fogok telefont cserélni.
Ezt a számomat még anno bluemobile-osként vettem, és hordoztam a vodához (a tuti bevezetésekor), és valamikor '17 végén vittem át a telekomhoz, mert rettentő sz.r volt a hangminőség a vodánál. A telekomnál nem nagyon tapasztaltam hibát (a VoLTE-s előtt), blue-sként sem. De lehet, hogy a kiválasztottak közé tartozom.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Akinek volt problémája a domino-s VoLTE-vel, hogy nem csörgött ki, vagy megszakadt. Azoknál megjavult?
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Redmi Note 5 Digi VoLTE roaming, de hátha más Xiaomihoz is támpont lehet.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Poco X3 Pro-n a Turkey-VoLTE profillal működik a Yettel VoWifi.
CrDroid-on tesztelve.[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Van valakinek ötlete, hogy lehetne egy Motorola Edge 30-at diag módba tenni? Az adb-s parancsok nem működnek.
Vagy esetleg a PDC-n kívül mivel tudnám mókolni a volte profilokat (Yettel VoLTE-hez kellene)?
Root van.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz KurtCobain #6977 üzenetére
Szóval akit érdekel, Qualcomm-os Motorola VoLTE/VoWIFI fix:
Nyitott Bootloader és ROOT kell hozzá!
Motorola Edge 30-on tesztelve, Android 13-on.
Szükség lesz egy alkalmazásra, mert adb parancsokon keresztül a szokásos módon nem lehet a diag portot engedélyezni.
AsusVoLTE-su_fixed.apk]
Qualcomm USB Driver
QPST- Telepítsd a QUD-t, és a QPST-t, és indítsd újra a gépet.
- A fejlesztői lehetőségekben kapcsold be az USB hibakeresést.
- Csatlakoztasd a géphez a telefont.
- Nyisd meg az AsusVoLTE alkalmazást, ha kér, adj neki ROOT jogot. Nyomd meg az ENABLE PDC gombot. Lehet elsőre nem fog történni semmi, akkor többször is meg kell majd nyomni. Figyelem: előfordulhat, hogy a telefon többször le-fel csatlakozik a számítógépre, vagy újra is indul. Ebben az esetben újra kell próbálkozni!
- Nyisd meg a PDC tool-t (C:/Program Files (x86)/Qualcomm/QPST/bin). Ha minden jól ment, akkor ezt, vagy ehhez hasonlót kell látnod: [kép]
Nekem a Yettel VoLTE-hez kellett a módosítás, ahhoz a megfelelő profil:
csak VoLTE: VF_TUR
VoLTE+VoWifi: VODAFONE_IND_VOLTE- Válaszd ki a listából a telefont, menj a VODAFONE_IND_VOLTE profilra, nyomj rajta egy jobb gombot és a SetSelectedConfig, azon belül a sub0-ra kattints (ha az 1-es slotban van a yetteles kártyád). Tedd meg ugyanezt a sub1-gyel is, ha arra a sim foglalatra is ezt akarod beállítani Majd alul kattints az Activate gombra. Előfordulhat, hogy többször is meg kell nyomnod az Activate gombot (ha a sub0 vagy sub1 Pending feliraton marad).
- Ezután egy repülőmód ki-be kapcsolás elegendő lehet. Ellenőrízni a *#*#4636#*#* gombbal a Telefon adatai, bal felül 3 pötty alatt az IMS-szolgáltatás állapotára bökve lehet, hogy az LTE és a Wi-fi kapcsolaton keresztüli hanghívás engedélyezve van-e.
Ha nincs, akkor a Beállítások, Mobilhálózatok menüpontban ellenőrízni kell, hogy a VoLTE & Vo-Wifi kapcsolók megjelentek-e, és be vannak-e kapcsolva. Ha nincs, akkor a Volte-Wifi-Calling-Enabler.zip magisk modul flashelésére lesz szükség.Ezután működnie kell: [kép]
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz domper2015 #6981 üzenetére
Csinálok majd egy leírást róla. Első körben azt kell megnézni, hogy a fejlesztői lehetőségekben az OEM feloldás kapcsoló nincs-e kiszürkülve. Általában a telefon üzembehelyezése után 1 héttel kapcsolhatóvá válik, ha nem, akkor a Motorolával fel kell venni a kapcsolatot.
A bootloader nyitáshoz kódot kell kérni a Motorolától, és a kód kikérésének pillanatától elvész a garancia, erre fel is hívják a figyelmet. De úgy tudom, hogy az EU-ban eladott telefonokra más törvények vonatkoznak, amik megengedik a szoftver módosítását.
A BL nyitásakor az összes adat törlődik a telefonról.Mmm'kay?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Witcher topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Politika
- Path of Exile (ARPG)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- További aktív témák...
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest