Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Egy A510IP tulajdonosaként (C470IP-m van, de azt már nem lehet kapni) ismerkedem a telóval, de a
menüje mindig kifogott rajtam. Nekiduráltam magam és feltérképeztem, de vannak benne hiányosságok,
mert bizonyos beállításokkal nem mentem végig, az ottani lépéseket nem tudom. E hiányosságok
ellenére remélem azért lesz aki hasznát veszi a leírásnak. Tudom, vannak menüpontok, amiket
másképpen is el lehet érni. Ha valaki mélyebb ismeretekre tett szert, szívesen veszem a tanácsát.
Akt érdekel, Az eredeti fájl wordben van elkészítve, akit érdelek annak elküldöm. A későbbiekben
valószínű lesznek kérdéseim. Ne hagyjatok bután meghalni.Vajon miért nem lett jó?
Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Egy ismerősömmel bergisztráltunk és beállítottuk a Gigaset.net az azon keresztüli híváshoz. Én többeket tudok hívni, csak Őt nem. Ő azonban mindekit tud. A neve (hozzájárulásával) Palkó, azaz van benne ékezetes karakter. Kérdésem az, hogy vajon az ékeztes karakterrel történt beregisztrálás okozhatja-e ezt a problémát? Esetleg megpróbálna valaki egy próbahívást felé, és az eredményről értesítene?
Köszi ha segítesz.Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
Janos46
tag
válasz gazso75 #24907 üzenetére
Szia!
Nem tudom milyen telód van. Én egy Gigaset-tet használok C470IP, és azon megy a Gigaset.net, Actionvoip, Neophne, Freecall és a vonalas is rá van téve. Ezek mind hibátlanul és jó hangmindőséggel. A Neophone ad telefonszámot ingyen, de inkább nézd meg ezeknek a szolgáltatóknak a honlapját.Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
Janos46
tag
Sziasztok!
VOIP szolgáltató előfizetésnél van valamilyen alacsonyabb áfa fizetési lehetőség?
Köszi ha tudtok.Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
Janos46
tag
Voipblazer megoldódott!
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Gigaset (540) használóknak írok. Elkezdtem fordítgatni az 540 leírást, annak is csak az érdekesebb számomra kevésbe v. egyáltalán nem ismert funkcióit. Igaz már használok Gigás készüléket, de az nem az, ismerősömnek viszont az állítottam be, és érdekelnek a beállításai.Igaz a leírásban sok azonosság van a többi típushoz is. Ha van vállalkozó szellemű, aki tudna segíteni akár a fordításban vagy a lektorálásban, szívesen venném. Sok bla-bal van a benn és olyan funkciók amit nagy valószínűség szerint senki nem használ, azokra nincs szükség. Eddig 15 oldallal végeztem. Mintának felteszem a 21. oldalt. Mivel az oldal számozások nem minden nyelvnél azonosak, én a 186 oldalas angol nyelvű leírást használom. Válaszokat ha lehet privbe, mert nem vagyok mindig és böngészem át a hozzászólásokat.
Üdv. Ján osArtillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
Janos46
tag
Sziasztok.
Gigaset A540IP-t (esetleg 510) használóknak írrnám, hogy az 540-es készülék 186 oldalas leírásából 115 oldalt szórakozásból lefordítottam. A magyart és az eredet angolt összefűztem egy pdf fájlá. Az egyszerű megkülönböztethetőség érdekébe a lefordított oldalaknak a háttér színe enyhén zöldes, míg az eredeti fehér maradt. A szöveg rendesen meg van szerkesztve, képekkel is ellátva, így a mérete kissé nagyra sikeredett, 4 Mb. Nem állítom, hogy hibátlan a fordítás, biztosan akadnak benne tévedések, ha valaki(k) esetleg kérnék, jelezze privátba. Egyúttal nem venném zokon, ha a félreértelmezéseimet visszajeleznék.
Üdv. JanoArtillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Gigaset A470IP
Már második napja a Voipblazer regisztrációs hibát ír ki. Pénz van rajta és az oldalamra is be tudok lépni.
A beállítások nem változtak. Van aki használja ezt a szolgáltatást, és működik?
Ugyan ezen Freecall és az Actionvoip hibátlan.
Üdv. JánosArtillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
Janos46
tag
Sziasztok.
GIGASET A540IP kézikönyv MAGYARUL. Hobbiból lefordítottam a 186 oldalas angol nyelvű leírást, megtartva az eredeti felépítését és formáját PDF formátumban (pár hónapos munkával). Mivel nekem egy régebbi kb. 5 éves C470IP-m van, amin a funkciók mások és hiányosak a modernebb 540-hez képest, ezért a fordításomban más kifejezések lehetnek a kijelzőn megjelenőkkel. Nem került sor a jogi rész és az index fordítására, így tehát csak az 1-159, 164-178 és 187-es oldalak magyar nyelvűek (175 oldal). Szívesen elküldöm minden érdeklődőnek, amennyiben megadja az email címét, a file méretre 5 Mb. Egyébként a napokban tervezem egy 540-es vételét. A pontosítás kedvéért lehetséges, hogy átnézem a kifejezéseket az új telefon alapján.
Mivel több funkciót nem próbáltam ki, ezért előfordulhatnak félreérések. Ha elkövettem hibát, és tudjátok egy alkalmazás korrekt menetét, kérlek írjátok meg javítás céljából, köszönettel venném.
Üdv. János[ Szerkesztve ]
-
Janos46
tag
válasz janakbacsi #27260 üzenetére
A gigaset.net-et is kapcsold be és azon ellenőrizd a kapcsolat meglétét.
Ha megadod az email címed privbe, elküldöm a kézikönyvet, mert az 510-hez is jó..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest