Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz ggabor02 #19382 üzenetére
Groundwire iPhone-ra 10$
Droidon ez bevált.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz ggabor02 #19385 üzenetére
Bármivel, több account-al.
csak abban tud többet, hogy a G.729 codec-et tudja, a H264 video codec-et, valamint titkosított kommunikációt, konferencia hívást, hangrögzítést.
Ez azért nem kevés többlet szolgáltatás 0,99 €-ért
Androidra maga csak a G.729 codec kb. 3000Ft[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
anadroid
senior tag
válasz ggabor02 #28860 üzenetére
Én még az ős Fritz-cel (nem volt még száma) kezdtem, előtte szoftvertelefon volt.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
tibor23
senior tag
válasz ggabor02 #28860 üzenetére
Szia!
Ha megjelenik az új Fritz, már meg is veszed, vagy máshogyan jutsz hozzá?
Én most váltottam ősszel 7490-esre, mivel a 7390-em villámcsapás áldozata lett, de így használtan, német verzióval is 24.000Ft volt az ebay-ről. Azt sajnálom, hogy a németek néhány éve elzárták a lehetőségét is, hogy mélyebb beállítási lehetőségek legyenek házilag. -
whbear
senior tag
válasz ggabor02 #29001 üzenetére
Én kicsit szkeptikusan állok ezekhez a nyereményekhez mióta egy nyeremény autó ürügyén jött az infó hogy kinek hová kell letenni a megfelelő összeget. Aki letette érdekes módon meg is nyerte az autót. Egyébként meg soha semmit nem nyertem még így már nem is próbálkozom. Nincs csalódás
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
tibor23
senior tag
válasz ggabor02 #29139 üzenetére
Ebben nincs újdonság, mindig is működött, sőt érdekes módon ha. x account-on beszélsz (pl FONIO) akkor simán becsörög a többi telefonon a bejövő hívás ugyanazon az account-on is. Én most tiltom inkább ezt a funkciót, mert bosszantó, hogy (fontos) beszélgetés közben más valaki is várakozik. Inkább kapjon foglaltat, és majd ha szabad lesz visszahív.
-
nyikszi
őstag
válasz ggabor02 #29140 üzenetére
Eddig minden OK. A Feleségemnek viszont megtetszett a szám amit adtak a Foniótól Azt látom, hogy a Zoiperben lehetne multi szám, csak az már fizetős. Van ajánlott másik app, ami tud két számot kezelni?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
-
Beni2360
félisten
válasz ggabor02 #29186 üzenetére
Ez kész rablás.
Igen sajnos nézd meg a T-kom oldalán. A hoppá előtt 3 zóna volt 14 Ft a legdrágább. . Csak arra jó, hogy olcsóbb a 3 előfizetés mint ha csak 2 volna. Igaz minimálisan drágább de van egy biztonság érzet. Asszonykám nem szereti a mobilokat de erőltetem. Veszek egy ilyen kütyüt és rákötöm a vonalas telefonokat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tibor23
senior tag
-
KTU
addikt
válasz ggabor02 #29993 üzenetére
Köszönöm az infót.
Nem nekem volt problémám, én csak próbaképp küldtem a saját telefonszámom hozzáférését masanya fórumtársnak, hogy kiderüljön hol a hiba.[ Szerkesztve ]
-
ggabor02
aktív tag
-
Landsmann
addikt
válasz ggabor02 #30636 üzenetére
Sikerült megoldani. Dial plan-ban le tudtam tiltani a számot, számokat. Érdekesebb lett volna az átirányítás, de ezt sehogy sem tudtam kibogozni a leírásokból hogy hogyan kell. Írt számcserét is, de a példában mégis a tárcsázott számhoz hozzáfúzött egy előre definiált számokat. De mindegy, a lényeg az, hogy egyesével lehet tiltani az adott számot, nem körzet vagy számtartomány szerint.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
-
KTU
addikt
válasz ggabor02 #30695 üzenetére
Tegnap este, dec. 11., P 20:59 írtam nekik,
dec. 11. 21:46 válaszoltak, leírták mennyi az egyenlegem, hogyan tudom feltölteni."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Stanlee
őstag
válasz ggabor02 #31135 üzenetére
Megneztem hogy a telekomos dobozt ha aramtalanitom megcsorren a telefon, de semmi nem tortent.
A neten a nemet forumokon Geisterklingeln-nek hivjak a jelenseget es a legtobb esetben korabban a rossz minosegu kabelre vezettek vissza. Valaki irta, hogy eleg volt a szonyeg alatti kabelre ralepni es csorgott egyet a fritz!box.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest