Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
allfinanz
senior tag
válasz schferenc77 #1019 üzenetére
Ha a skype csak audiohoz kell, akkor felesleges a dual keszulek. Vannak szolgaltatok Skype-SIP atjaroval.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
andatti
senior tag
válasz schferenc77 #1212 üzenetére
Köszi!
Végül csináltam képernyőképet, azt kinyomtattam és bevittem, mert a bankban nem lehet laptopot se használni... most várom, h mikor jelenik meg a paypal szla-mon... Kíváncsi leszek, lehet, h este, de az is lehet, h csak hétfőn...
más
Ha a pc klienst két gépre is telepítem az nem befolyásolja a használatot? Mert most az asztalin van rajta, de ha vidékre viszek pici laptopot, nyílt wifi-vel azon is tudnék telefonálni headset-el... szóval az két különböző ip címen való egyidejű futtatás és nem tudom, hogy ilyet engedne-e? -
Zeki
nagyúr
válasz schferenc77 #1209 üzenetére
Akkor majd talán holnap frissebb leszek, és átnézem újra a dolgokat.
Nehogy ne működjön már a SIP, ha már működött. -
sumsang
aktív tag
válasz schferenc77 #1768 üzenetére
Nálam, amelyik szolgáltatónál magyar címmel/számmal regiztem, ott a későbbiekben nem enged EU-n kívüli országot a settings-be beállítani, így 12,31€-t kér a köv.feltöltésnél is.
-
LaMeRick
csendes tag
válasz schferenc77 #3015 üzenetére
Én jamaikaiként regeltem, csak később állítottam át az országot, kíváncsi voltam átváltozik e a pénznem, persze eleve hülyeség volt, hiszen az ár €-ban van megadva így nem fogják nézni az aktuális árfolyamot. Csak szeretek mindent kipróbálni és aztán gondolkodni
-
club1
veterán
válasz schferenc77 #4084 üzenetére
Én egy-két hete egy cégnél Cisco SPA eszközt üzemeltetek mind a két vonalán egy-egy FVD előfizetéssel, napi 40-50 kimenő hívással. Még senki nem panaszkodott a visszhangra. Tehát biztosan nem FVD problémáról van szó.
-
club1
veterán
válasz schferenc77 #4086 üzenetére
Nekem az alapértelmezett elsődleges kodekkel szépen működnek a vonalak (G711u).
Milyen típusú és átlagos késésű internet-szolgáltatást használsz? -
rankesz
veterán
válasz schferenc77 #4089 üzenetére
EGy pingtest jelen esetben szerintem hasznosabb lenne
-
őstag
Ha a másik fél visszahallja a hangját, akkor nálatok is lehet a gond: behallatszik a mikrofonba a hangszóró, vegyétek lejjebb a hangerőt.
-
edk-
őstag
válasz schferenc77 #4093 üzenetére
A Fritz konfiguráló felületén nincs mikrofonerősítési, esetleg visszhangelnyomási opció?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Tesztelo.hu
senior tag
Én is ugyanígy használom az FVD-t, de még senki sem panaszkodott visszhangra. Melyik Fritzed van?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz schferenc77 #4107 üzenetére
Nekem 7170-es, azzal minden tökéletes (tavaly szeptember óta használjuk VOIP-pel, kb. 4 hónapja FVD-vel).
-
Zeki
nagyúr
válasz schferenc77 #4138 üzenetére
Mobilevoip nem tudja.
Így ingyen sms sincs.
Tedd fel a fringet, vagy vibert. -
őstag
válasz schferenc77 #4902 üzenetére
FVD Sip - lap alján vannak a beállítások, próbáld meg összepárosítani a WP-ben lévő mezőkkel.
-
allfinanz
senior tag
válasz schferenc77 #5211 üzenetére
Ha Telenoros akar maradni, akkor váltson havi díjról Praktikumra és kérje hozzá a Klikket. Havi 990 Ft = 100 MB net. Ezzel menet közben is hívhat FVD-n keresztül pár forintért vagy ingyen.
Én Digi-s előfizető vagyok, ezért olcsóbban kapok tőlük telenoros mobilnetet. Legolcsóbb 1 GB = 1500.- Ft.
Ezen nincs korlátozva a VOIP és belassítják, ha túlléped. Sima SIM kártya 20-as számmal. De ez csak adatsim, tehát a mobilhívásSIM-mel nem, de VOIP-on keresztül lehetséges. Ez a SIM SMS-t tud fogadni, küldeni meg szintén a VOIP programon keresztül lehet csak a 20-as szám megjelenítésével. Hívás fogadáshoz kell valamilyen VOIP szolgáltató, pl.: 21-es Neo, ephone, stb.[ Szerkesztve ]
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
club1
veterán
válasz schferenc77 #5240 üzenetére
Egy ip-ről a Dellmont-os accountok párhuzamosan nem működnek, ha pl. SIP klienssel feljelentkezek, a windows-os kliens kilép.
-
club1
veterán
válasz schferenc77 #5242 üzenetére
Nem, mivel két külön felhasználói neved lesz a két brand-nél és a két külön felhasználói név (2 külön account) már működik brand-en belül is egy ip-ről.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz schferenc77 #5264 üzenetére
Nem ismerem A Fritzbox-ot. A Cisco voip eszközeinkben mindenütt ott az echo cancellation (és mindenütt alapból bekapcsolt). Nálad nincs ilyesmi a szoftverben?
A CSIPSimple esetében meg a nem megfelelő audio codec választása szokott hasonló problémát okozni. -
club1
veterán
válasz schferenc77 #5266 üzenetére
A válaszom első felével a kérdésed első felére válaszoltam, nem a másodikra...
Az FVD SIP által használható protokollok listája itt megtalálható. A többit törölni kellene a kliensből. Esetleg a leírás alapján állíts be stun szervert, hátha továbbítási problémád van. -
club1
veterán
válasz schferenc77 #5270 üzenetére
Így nehéz segíteni. Azt írtad, hogy kifelé, befelé csörögni csörög, meg fel is épül a hívás, csak nagy csönd van. Mi neked a kifelé?
-
schferenc77
aktív tag
válasz schferenc77 #5272 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési idő.
A Fritz saját appjával gond nélkül ment, akár mellékként, akár teljesen kifelé, FVD-n keresztül indított külsős hívás is (csak iszonyatosan visszahangzott a túloldalnak). Bár a Fritz!App-ban nem tudok semmilyen kodeket állítani, így fogalmam sincs, milyen kodeket enne meg a Fritz...
-
őstag
válasz schferenc77 #5827 üzenetére
Sony Ericsson T610-ben (kb 6 éves telefon) van most az eredeti telefonszámom, heti 1x kell tölteni, mellette Huawei G300-ban (android) a Telenor sim, amit 3 havonta cserélek. Egy zsebben elfér a két telefon.
-
instantwater
addikt
válasz schferenc77 #5827 üzenetére
Lehet számlásat kártyásra cserélni. Én is azt csináltam. Majdnem szívrohamot kapott a srác, hogy jaj izé, de gondoljam meg, meg néz másik előfizetés csomagot, meg ilyesmi. Végül teljesítette ügyféli kérésemet :-D
-
schferenc77
aktív tag
válasz schferenc77 #5839 üzenetére
lejárt az 5 perc. Kipróbáltam PC-ről az FVD saját progijával, szépen megy, kicsörög, szóval nem router hiba, meg nem is account hiba. Ötlet?
-
őstag
válasz schferenc77 #5839 üzenetére
Próbáld ki 00 nélkül, csak 36xx-et tárcsázni.
-
schferenc77
aktív tag
válasz schferenc77 #5908 üzenetére
Sziasztok!
annyit változtatnék a #5908-on, hogy ha én hívok, akkor nálam tök csönd van, a másik oldalon meg hallani engem, de úgy mintha a pincéből beszélnék lassítva :-) Nagyon mély, felismerhetetlenségig eltorzított és lelassított hang, nem lehet érteni semmit. Wifin van indítva a hívás. Kodek: PCMU; G722; ILBC; SILK 24KHz, PCMA, de ezek sorrendét már próbáltam változtatni...
-
Jamcsabi
tag
válasz schferenc77 #5928 üzenetére
Én ezeket a kodek beállításokat ajánlom a FVD szolgáltatónál:
Gyors kapcsolat: 1. PCMU 8 kHz, 2. PCMA 8 kHz /fontos a sorrend/
Lassú kapcsolat: 1. ILBC 8 kHz, 2. GSM 8 kHz, 3. PCMU 8 kHz, 4. PCMA 8 kHz /fontos a sorrend/
Ajánlják még lassú kapcsolathoz a G729 kodeket, de azért fizetni kell. -
edk-
őstag
válasz schferenc77 #5945 üzenetére
Az 500 Ft-osnak is van normál száma beszédszolgáltatással.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
instantwater
addikt
válasz schferenc77 #6094 üzenetére
Királyság.
Milyen vas kell egy ilyen VPN szervernek?
Egy linuxxal hackelt Android TV box elég egy ilyenre?
Valami dual/quad cores csoda, amin fut linux.
Nem akarok egy asztali gépet járatni ezért.Ha jól sejtem akkor ezen megy a netrádió és a torrent is
-
ÁrPi2
senior tag
válasz schferenc77 #6621 üzenetére
Igen én tulajdonképp a mobilnetszolgáltatóinkról töprengek.
OpenVPN:
Lehet hogy az zárva van de VPN-en át voipozásra a VPN kapuját lehetne szemlélni (ami a 1723).
(Vagy más portszám is, de ez az egyik)Nem hiszem el hogy a VirtualPrivateNetworking(VPN) egy "sztenderd blokkolt" dolog lenne a
mobilnetszolgáltató(in)k hálózatába és -ból...(Az az illúzióm, hogy nem azért Virtuális mert nem Privát )
Úgy tűnik hogy a mobilnetszolgáltatók forgalmi mélységielemzésének mélységét
kell kitalálnunk mostmár...[ Szerkesztve ]
-
feketedini
tag
válasz schferenc77 #6625 üzenetére
Köszi, erre én is gondoltam, csak akkor állandóan kellene mennie a gépnek otthon. (de hát tudom, valamit valamiért)
Magyarországon vagyok magyar ip-vel, csak ugye a vpn amit próbáltam amerikai ip-t adott, és azt nem akartam.[ Szerkesztve ]
-
aicon
senior tag
válasz schferenc77 #7202 üzenetére
CWU elfogad paypal-t?
Nem magas egy kicsit a több mint 10% kezelési költség?======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
truefx
aktív tag
Tökjó , én is szeretnék valami rendes DECT telefont, a mostani akkuja kezd kimúlni. Kiváncsi lennék, hogy egy hasonló minőségű, de üzenetrögzítős, és duo kivitelű szetet tudna e valaki mondani. Akár ez a Gigaset is szimpi lehet.
-
truefx
aktív tag
Nem semmi árak vannak a callwithus-on sem. Viszont helyi hívószám szolgáltatást nem látok náluk.
-
aicon
senior tag
válasz schferenc77 #7210 üzenetére
Kíváncsiságból létrehoztam egy fiókot náluk. Visszaigazoló email nem akar megjönni tőlük. (levélszemét között sincs..) hmm
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Zeki
nagyúr
válasz schferenc77 #7214 üzenetére
IP-s telók vonalas netre kötve valahogy mindig jobbak, mint a mobilok a wifivel, ugyanazon a neten.
-
Zeki
nagyúr
válasz schferenc77 #7218 üzenetére
Hívni is olyan számmal hívsz, akijével akarsz (phone-to phone a weben).
De T-mobilre nem jön meg az sms. -
aicon
senior tag
válasz schferenc77 #7210 üzenetére
Egyenlőre egész jók a tapasztalatok a CWU-val. Valszeg ennél maradok.
Igaz mobilnettel nem tudom kipróbálni a telekom jóvoltából======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz schferenc77 #7156 üzenetére
Én ma próbáltam, az in band ment ephone-on.
-
club1
veterán
válasz schferenc77 #7328 üzenetére
Ha lejárt a freedays, akkor az addig ingyenes (vezetékes) hívások FVD desktop call, az amúgy is mindig fizetősek a SIP call-al lesznek jelölve a híváslistában SIP-es hívások esetén.
-
MIG21
tag
válasz schferenc77 #7480 üzenetére
Egyértelműen látszik, hogy az előző hívás még tartott, amikor te 15:44:29-kor indítottad a következőt.
Elég egy készülék is ehhez, például abban az esetben, ha elfelejted az előző hívást bontani. -
amstro555
tag
válasz schferenc77 #7480 üzenetére
Vannak érdekességek. Pl. ha ugyanazt a vonalas (ingyenes) hívás naponta többször produkálod, (4-6 alkalommal) az is hasonló eredményhez vezet. Ezek nincsenek túlragozva a szabályzatban.
Te nem az Ephone szolgáltatónál regisztráltad a számodat? 061445- számok ha jól tudom, onnan valók. Csak annyiban érdekel, hogy nekem is az van, de mobilon csak a kimenő működik, fogadni nem tudok vele. A Sipdroid-ot használom kliensnek, de Nokián saját (beépülő) SIP klienssel sem ment. Úgy hallottam, az az oka, hogy a mobilok többen osztoznak ugyanazon IP-n. Ezért nem lehet a routert sem elérni kívülről. Legalábbis T esetében nem. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
zzoltan2014
tag
válasz schferenc77 #8287 üzenetére
egyenleget nem lehet átvinni.
a browsercallt nem lehet sip-vel használni, ezért szükséges a sip.freevoipdeal.com-ot használni a browsercallos névvel és jelszóval.
-
zzoltan2014
tag
válasz schferenc77 #8289 üzenetére
minőséggel nincs gond, kb. mint az fvd.
-
nagyúr
válasz schferenc77 #8653 üzenetére
Én csak Browsercalls-t használok, és nekem megvannak az adatok.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
n@p@lm
őstag
nálam megvannak a hívásadatok.
-
interstate76
addikt
Nálam is látható a hívástörténet (browsercalls és fvd esetén is, weben és a kliensprogikban is).
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Guszti
aktív tag
válasz schferenc77 #11290 üzenetére
Köszi!
Úgy látom, hogy ha a proxy-nál nincs megadva az nem baj, viszont a másik kettő kell hogy tudjon kapcsolódni. -
club1
veterán
válasz schferenc77 #11804 üzenetére
Ez még jobb ötlet mint az enyém, hiszen a dmz-be tett eszköz minden nyitott portja kívülről elérhetővé válik. Dmz esetében csak arra kell vigyázni, hogy az oda kitett eszközök nehogy egy vagy több közös portot használjanak, mert onnantól kezdve egymástól halásszák a forgalmat.
-
Magnat
veterán
válasz schferenc77 #13451 üzenetére
És mia helyzet akkor amikor lagol a rendszer, abban is jobb egy MobileVoip vagy CsipSimple megoldásnál?
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest