Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz betyarr #15526 üzenetére
Az Ephone Nálatok jól működik?
Úgy két napja nálunk az megy, hogy ha felveszem a csörgő telefont, csak foglaltjelet hallok benne, a másik fél meg egy üzenetet, miszerint a rendszer ideiglenesen túlterhelt.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
törölt tag
válasz betyarr #15961 üzenetére
Ezt szeretném én is, de ez a nyomi Android nem képes rá. Nem lehet médiafájlt beadni aktív hívásba. Pedig de szép lenne! Nem mondhatná senki, hogy bunkó vagyok, mert tiltok. De aki egy listában szereplő számról hív, az előbb végighallgatna egy szép, hosszú monológot az összes ide vonatkozó btk, ptk, stb paragrafus felsorolásával. Ha ezek után még van kedve, hát üsse kavics, beszélgessünk.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz betyarr #16466 üzenetére
És lehet használni nomadikus szolgáltatással VOIP hívásra is:Mobilról is 6 forintos percdíjat biztosít a DIGI
Ez olcsóbb a legtöbb VOIP szolgáltató jelenlegi perdíjánál is. -
KTU
addikt
válasz betyarr #17191 üzenetére
DIGI nomadikus (0621-es) számot ad, havi 900Ft
Másodpercalapú számlázás: vezetékes 6,25 Ft, mobil 29,5Ft.(#17190) Murphys2: Nem érdemes!
Kevered a DIGITel 900 csomaggal, amit csak akkor vehetsz igénybe ha van már tőlük valamilyen vezetékes szolgáltatásod.
"DIGITel 900, TV VAGY INTERNET CSOMAG MELLÉ" [link][ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Okosandroid
tag
válasz betyarr #17697 üzenetére
Szia. Nem jelenik meg az egyenlegeden. Az egyenleg alatt pár sorral látsz egy olyat hogy "kifizetésre váró jutalékod:" Ott jelenik meg az összeg és ha eléred az 1200 ft-ot akkor kupon formájában majd jóváírják neked ezt az összeget csak egy mailt kell küldeni nekik. Amig ezt el nem éred,nem tudod felhasználni sajnos.
-
club1
veterán
válasz betyarr #17830 üzenetére
Itt kapható náluk a rendes A510-es cordless telefon.
-
Zeki
nagyúr
válasz betyarr #17889 üzenetére
Ne várj hó végéig! Ha van 3-4 utolsó napi kuponod, váltsd be! Vagy legalábbis nézd meg, hogy élnek-e.
Lehet olyat is csinálni, hogy megnézed az előző vásárlásaid, és azt újra rendeled. Így olyan kicsi feltöltést is megtudsz tenni, ami az első ajándék feltöltés volt. Igaz akkor már nem ajándék. Sajnos a kuponokat nem lehet megismételni.---
Nem telefonáltam el, csak nyomtam rá. A mobilevoip-voipblazer páros hiába olcsóbb, kezd idegesíteni a változó minőség miatt. a sipgo- olcsomobilhivas okés.
-
KurtCobain
őstag
válasz betyarr #17947 üzenetére
Ha júli 21.-ig megrendeled a klikket, akkor azt a 3 hónapot végig tudod használni, és ha feltöltöd a kártyát, akkor utána is fogod tudni használni a klikket, de már 1190Ft-ért, de 150 megát kapsz érte.
Ha egyenleghiány miatt törlik, akkor utána bukta. Nem fogod tudni megrendelni újra.Mmm'kay?
-
Magnat
veterán
válasz betyarr #18051 üzenetére
Sztem arra gondol, h tök süket a vonal, mindenféle mellékzörej meg sistergés abbamarad ... néha én is tapasztaltam már ilyet, de sztem ez inkább abból lehet, ahol beszéd közben van vmi alapzaj, mert alapvetően a gsm hívás is csendes, csak előbbinél nagyobb talán a kontraszt a két állapot (beszélgetés vs csend) között. Viszont arra én sem emléxem, h ez kimondottan voip sajátosság-e.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
-
nagyúr
válasz betyarr #23548 üzenetére
Szuper, köszi! A GW beállítása nekem bonyolult, főleg így, hogy fogalmam sincs, miket kell beírni az egyes beállítási helyekre, például a domain name...lehet, hogy egyszerű, ahogy nemrég fórumtársunk 4 pontba összeszedte, de nekem nem az.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-
gorbep
senior tag
válasz betyarr #23886 üzenetére
Én ismerősöm is megszívta már ezzel... első dolgom volt ma kikapcsolni a Napinet-et... miközben aktiváltam a Domino MOST-ot...
Nem ez az egyetlen lehúzás náluk... valami nagy gáz van, úgy általában, a Telekom hozzáállásával...csak nem tudom eldönteni hogy az alkalmazottak ennyire balfékek... vagy csak ügyeskednek....
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Joe123
senior tag
válasz betyarr #24192 üzenetére
A mi drágalátos telekomunk ad ennek értelmet, ugyanis pl. az "alap" csomagjuknál amellett hogy van havidíj, van pofájuk 5Ft kapcsolási díjat és 30(!!!) Ft percdíjat felszámolni. Könnyű persze rávágni, hogy akkor mobil, aztán szevasz, de pl. nagymamám a legegyszerűbb mobilt sem tudja rendesen használni, a vezetékessel viszont elboldogul.
Szóval pont én is ilyen gatewayt kerestem a napokban, ha tud valaki bevált darabot, ne tartsa magában.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Withings Scanwatch 2 38mm
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest