Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Pista0001 #6999 üzenetére

    Én kiszámoltam, és de. Természetesen ITX mellé semmi extra. Se vízhűtés, se semmi, csak egy ehhez hasonló felépítésű ház. Kábelezést meg nem kell bemutatnod, a tervezett géppel nekem is megvan a magam baja ilyen téren... Mikor egy kb 3*3*2cm-es területen kéne fordulni a csővel úgy, hogy ott azért még esztétikusan menjen el a PCIe táp 14 vezetéke is... Annyi könyököt terveztem az új házba, hogy már nekem is fáj.

    netguru10: Nincs itt semmi irigység. Egyszerű emberi különbségekről van csupán szó. A 2db 360-as (47mm-es) teljesítményre kb annyit fog hozni, mint egy ilyen. Vsizont ha mindenképp két vékonyabbat szeretnél, akkor azt javaslom, vedd be a listába ezeket, párhuzamosan kötve.

    Joshi: Nem sértődtem meg, csak leírtam az igazat. A Radikalmod tulajdonosváltása óta tépelődök ezen a modding témán, ami a próbálkozások számán is mérhető részemről.

    A sarokbaszórt kuplerájjal pedig nem tudok mit kezdeni. A szobámba levő cuccok 60%-a nem az enyém. Annyi a hatásköröm, hogy a szobán belül mozgathatom őket és itt vége is. Egy napi munkámba került, hogy a gépet és a környékét ennyire fotogénné tegyem. Ha ez nem üti meg az itteni mércét, nyugodtan lehet szólni, és átbútorozok a barkács topicba. Nem akarok senkinek kellemetlenséget okozni.

    Ezt a gépet én akkor is megcsinálom, ha etnikai kisebbségi ivadékok hullanak alá a mennyekből. Legfeljebb a végeredmény nem úgy fog kinézni, ahogy megálmodtam.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák