Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz Tikakukac #54003 üzenetére

    Gépbe inkább ne szerintem. :DDD Nem valami bizalomgerjesztő a színe annak a műanyagnak.

    Nekem a tartály a gép fenekén lóg (XSPC 500) szóval végig ér a házon és az aljáról emiatt a cső simán bemegy a gép alá (ahol van a pumpa meg mögötte hosszában a triplaradi, gép alja van kivágva és felfelé fújja át a venti lentről a meleget, Stacker 830 szóval a tetején is van venti, meleg levegő felfelé száll meg szívja is kifelé, így van meg a huzat).
    Szóval olyan rövid cső kell csak nekem a tartálytól a pumpáig, hogy megtartja a pumpát a levegőben lazán. Szóval vibrálhat ahogy akar. Ha bármi folyik, akkor gép alatt lesz tócsa, ami műanyag görgőkön áll, repedhet ahol akar. Így vagyok bátor :)
    Az alaplap majd lelövi a gépet, ha a CPU eléri, amit beállítok a BIOS-ban vagy ha az nem, mert szar akkor majd az Intel féle 100 fokos hardveres védelem. Baja nem lesz a procinak és mivel húzom az éri el elsőnek a kritikus szintet ha megáll a pumpa.

    Más meg nem nagyon lehet, vagy csöpög vagy megáll, vagy vibrál, vagy hangos és akkor meg úgy is kivágom a p.csába :DDD

    Figyi lehet, hogy bejön, ne károgjunk. Szemre, méretre szerintem egy olyan 200 l/h nem kizárt. Az nekem elég. Most csak egy 1060GPU meg egy 3570K van blokk alatt.

    (#54004) TESCO-Zsömle

    Ott van 100 centit írnak, de simán lehet kamu. Nekem 65cm elég. Légteleníteni biztos nem lesz könnyű a rendszert. Mondhatnám tuti hogy copás lesz, de ha cserébe halk és ocó, akkor bevállalom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák