Új hozzászólás Aktív témák

  • Weareus

    addikt

    válasz LLKobe #50041 üzenetére

    Na erről van itt szó kérem, az a DC-LT meg az egy szál radi kicsit harmatos

    Alaplapi vrm hűtésére jó lesz az a kis pumpa egy passzív 120-assal is, ha nem, kívülre rakom a radit és majd arra fújom a cigifüstöt. :) Ha nagyon melegszik, majd az alien isolationt tolom nightmare fokozaton, akkor úgyis sokat szívok.

    A 240-es radik átlagára [az egyiknek a csomagolása bontott volt, ezért 1,33 liter mohácsi szőlőpálinka árával kevesebbet fizettem érte; nem, nem törköly, szőlő! (chardonnay, bogyózott, 1 l = 3k)] 20,5k körül volt, Todytól.

    Almapálinkában is ki tudnám fejezni, de az túl gyorsan elfogyott, így annak az árára senki nem emlékszik a társaságból, de finom volt. Diópálinkában végképp nem tudom kifejezni, mert sógoromnál, mikor ittam, közöltem vele, hogy én még a többit elvinném, mert finom, erre ő barátságosan hátba veregetett, majd felsegített és leporolt. Másnap bejött látogatni. Szóval így mégsem hoztam el, de a legfőbb tanúság: a diópálinka nem ócó. :N

    [ Szerkesztve ]

    Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.

Új hozzászólás Aktív témák