Új hozzászólás Aktív témák

  • Armando_19

    őstag

    Sziasztok.
    Elég rég jártam már erre... :)
    Előkerült néhány kicsit régebbi vizes alkatrészem, és gondolkodóba estem, hogy össze rakok rá egy rendszert. Meglepődve tapasztaltam, hogy a használt piac az kb 0, nem találtam szinte semmi értelmeset, talán 1-2 csatlakozót tudok majd venni.
    Szóval amim van: egy 12V-os Phobia pumpa, 600L/h, egy kék színű, sárga kupakos Innovatech kiegyenlítő tartállyal. Ez még a régebbi, lekerekített dizájn, nem egészen úgy néz ki, mint a DC12-260 12V, ami a varázslónál is árulnak. Van egy 240-es slim radim, szerintem ez egy asetek Waterchill rendszerhez volt anno.
    Akad egy univerzális chipset blokk is, de azt szerintem nem fogom használni, nem igazán szeretném megbontani a vadi új z270f-em. Találtam egy adag 8/10-es csatit is, bár szerintem egy 10/13-as szerencsésebb lenne.
    A kérdésem az lenne, hogy van értelme ezzel nekem elkezdeni vergődni? Jelenleg egy Noctua NH-D15-öm van, és egy 7600K-s CPU-m,amit nyilván szeretnék rendesen megrángatni. Ahogy elnézem, hogy kezdetekben csak a CPU-t hűtsem, 6db csatlakozóra, némi csőre, és egy CPU blokkra lenne szükségem.
    Nyilván itt egy blokk minősége, és ára sem mellékes az adott esetben.
    Ez vajon nekem előre vagy hátralépés lenne? :)
    Tippek ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák