Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz juuuj #39021 üzenetére

    olvasd el még egyszer ezt, EK P360 + EK megfelelő VGA blokk + két ACF csati és megy.

    lefordítom amit Joshi (#39020) mondott. olyan szintű alap dolgokat kérdezgetsz, hogy milyen meg mennyi fitting kéne, melyik irányba nyomja a vizet a pumpa és hogyan töltöd fel.

    amit nem kérdezel, hogy mennyire lesz elég a radiátor, mennyire jó a pumpa, melyik fitting és pontosan melyik akril kéne.

    vízhűtést megcsinálni hajlékony csövekkel is idő. ez a sajátom, kb 40 óra volt összerakni a rendszert úgy, hogy ez a negyedik épített vizes köröm a második házamban úgy, hogy előtte légen sok-sok évnyi tapasztalatom volt, meg előtte kb két hónap alatt kb 3-4 helyről szedtem össze az alkatrészeket, hogy mi fog kelleni. itt érvelhetsz, hogy biztosan lassú vagyok, csak éppen tudom, hogy egy standard gamer (R4 + i7 + Hyper212 + GTX970 + két vinyó inkl kábelrendezés) megvan lazán két óra alatt. vízen egy GPU blokk átszerelése ennél jóval tovább tartott.

    és ennél te bizonyos szempontból bonyolultabbat próbálsz összerakni, merev csövekkel, tapasztalat nélkül. nem azt mondom, hogy nem fog sikerülni, de ha nem akarsz egész nyáron ezzel szívni, akkor én maradnék az egyszerűbb megoldásnál.

    mrbig25: hajlékony csővel nem lesz tapasztalat merev csőre, viszont minden másra azért igen.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák