Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz dvd_R+ #36995 üzenetére

    Mivel úgy is kell még hozzá plusz cucc, így szerintem ha a tökéletesség a lényeg akkor egyenként kell megvenni a cuccokat és nem egy szettet. Van kettő ami jó lenne, de az egyikbe 5.25 tartály van amit itt legtöbben nem szeretünk pár apró kompromisszuma miatt, a másikról meg nem nagyon van itteni tapasztalat. És szerintem amúgy se ilyen radiátorral kellene csinálni.

    Ha az ára nem gond, akkor már csak a hely a kérdés hogy mégis mekkora cuccok férnek be. Saccra olyan 200-ból megvan amúgy kb.

    Radiátorból én a Watercool Mora3-at mondanám (360-as). Ebből van LT aminek egyik oldalára, és van Pro aminek mindkét oldalára lehet ventit tenni. Eldöntitek melyik kell, szerintem a Pro jobb ha esetleg mindkét oldalára kellene venti, de amúgy egy oldalán is elég lesz. A venti az vagy 120-asból 9db vagy 180-asból 4db. Ha egyik oldalán lesz. A 180-as ventikhez viszont kell egy külön ventifelfogató hozzá. Kapható hozzá ventirács is, amive le lehet fedni ha esetleg az a veszély fennáll hogy belenyúlhat az ember stb.

    Proci és VGA blokkból EK termék, prociblokkból a Supremacy, nem tudom perpill melyik a legújabb verziója. VGA blokkból meg full cover, olyan ami rámegy a kártyára, azt meg kell nézni előtte hogy melyik kell rá.

    A csatlakozókból is mehet az EK, csőből a Primochill. Méretük 16/10 legyen. Csatlakozókból a compression fitting ami lényegében hollanderes, tekerős, rászorítja a csövet, szerintem az a legjobb, legegyszerűbb.

    Szivattyúból a Laing D5, van belőle EK verzió is, úgyhogy pont beleillik a rendszerbe, PWM-es verzió., szabályozható. A tartály az lehet külön, de lehet olyan ami a szivattyúra rá van építve, amelyik szimpatikusabb. EK szintén csinálja mind a két félét.

    Ventilátor márkát meg folyadék márkát majd ajánlanak.

    [link] EK shop
    [link] És az egyik legnagyobb vizes bolt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák