Új hozzászólás Aktív témák

  • Omli85

    őstag

    válasz Tubica #32044 üzenetére

    Lágy csöveket használj így első nekifutásra, akril csövekhez más csatik kellenek plusz hajtani beszerelni is több meló és körültekintés.
    Lehet venni többféle előkevert folyadékot esetedben 1L bőven elég lesz több feltöltésre is.
    Különösebben ne befolyásolja teljesítményt ha rövidebb lesz a cső.

    Triton légtelenítését nagyon nem tudod megvariálni feltöltöd a tartályon keresztül szépen lassan nem beszerelt állapotban. Egy molex 3 pin átalakítóval külön meghajtod a gép bekapcsolás nélkül.

    Ha nincs plusz tápod otthon elfekvőben akkor kikapcsolt állapotban tedd a következőket:
    Táp kiszerel minden csatlakozó legyen lehúzva a hardverekről.
    A 20 vagy 24 pin-es csatin (ez az amit az alaplapra kötsz) megkeresed a zöld vezetéket ez a bekapcsolásért felelős, összekötöd a mellette lévő fekete vezetékkel. Elég ha egy rossz molex csati kábeléből vágsz egy darabot leblankolod a két végét kicsit össze sodrod majd bedugod a csatlakozóba a zöld és mellette lévő fekete kábelhez.
    A molex átalakítót csatlakoztatod a táp valamelyik molex csatijához az átalakító 3-pines csatijába csatlakoztatod a pumpa kábelét.
    Feltöltöd a rendszer amennyire tudod érdemes úgy tenni radit, hogy lejjebb legyen mint a pumpa így a levegő belőle feljön vissza a kis tartályba.
    Ha feltöltötted kupak lezár táp bekapcsol amint beindul a pumpa forgatja a folyadékot figyeld a kis tartályt ha úgy látszik kiürül akkor kapcsold ki és tölts rá egy keveset ismét.
    Szárazon nem ajánlott járatni a pumpát mert tönkremehet.
    Teljesen ne töltsd tele a tartályt egy kis levegőt hagyj benne.

    Mivel folyadékkal dolgozol azért érintésvédelmi dolgokra érdemes figyelni, noha nem vezetik a folyadékok az áramot azért semmi sem szereti ha el áztatják továbbá az áram nem játék ugyebár :).

    [ Szerkesztve ]

    ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

Új hozzászólás Aktív témák