Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Pracli88 #28003 üzenetére

    Mivel kezdő vagy és amúgy is csak procit hűtenél, ajánlott inkább a szetteket nézegetni, megveszed és összerakod. Nem kell külön vásárolgatnod.
    Innen tudsz válogatni. [link]
    Pénztárcádtól és attól függően hogy akarsz-e később vga-t is hűteni. A procihoz dupla 45 vastag minimum, ha vga is lesz akkor tripla 45 vastag minimum. Illetve még az is kérdés mekkora fér be a házadba.
    És lehetőleg olyat keress amiben nem DDC szivattyú van. Jó kis szivattyúk azok, de feleslegesen erős ilyen szettekhez és a többi szivattyúhoz képest minimális hangja azért van.
    Ha értesz a külföldi rendelésekhez akkor a kiválasztott szettet vedd meg onnan, mert általában gyorsabban ideér (kevesebb adminisztrációs késés a bolt/raktár stb között) és akár olcsóbban is.

    bombibmw
    Az a helyzet ezekkel a szétszedhető egybevizekkel, hogy amíg nem nyúl hozzá pontosan ugyan olyan mint a nem szétszedhetők. Majd ha köt bele más blokkot meg plusz radiátort akkor már jöhet ide is. De amíg csak sima blokkszivattyú és dupla radi, pontosan ugyan azt tudja mint a többi, semmivel se különb. Ha majd bővíti, vagy legalább csövet cserél, folyadékot cserél és érdekli milyen cső megy rá, milyen folyadék stb, akkor jöhet ide. De azért hogy megveszi és berakja a gépbe, mit kell azon elmagyarázni? Amit meg el kell azt elmondják a CPU hűtős topikban is. Így érthető már?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák